Nuffnang

Tuesday, May 5, 2009

tagged - WHY???

aku kena tagged by mimi-najeeb. thankiu.. :)
ni jawapan2 dia k... tapi x de pic2 cam hg...coz aku tgh in malas mood... ;)

1. If you can be an animal, what will u be? Why?
absolutely CAT! coz cat selalunya org sayang, belai2, kiss2, x yah buat kerja berat. tapi yg surenya aku nk jadi kucing jantan. kucing jantan org lg suka compare to kucing betina...oh bias sungguh.... :(

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
x mo la. duit x berkat tu. kalu beli umah, sure umah tu terbakar or benda2 yg x elok jd kat umah tu. so kesimpulannya biar le x kaya. aku x kan rompak bank. makacih....

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
sama cam mimi. disneyland!! my dream place sejak kecik.
"weekend ni kita nk pi mana??" PLING!!!. dahhh sampai tokyo disneyland .... "next week kita pi euro disney pulak k?" LOL..kalu la betul bahagianya idupppp.....

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
ex-president of ........ i think u know who. tp aku still berperikemanusian, aku bunuh cr yg paling baik. cucuk ubat bg jantung stop. tu je.... heheheh

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
100 yrs pls.... coz sempat le bertaubat, qodo balik sembahyang2 yg pernah tinggal dulu (ye saya sedikit jahat dulu), buat amal ibadat byk2..etc..etc....

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
Jordan Knight (New Kids On the Block).... uihhh ensem oooo....

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
1 je?? hmmm apa ek. sama le gak cam mimi...IMAN. nanti mati pun sorang2 gak. ish takut le pulak...

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
~ sham
~ niza
~ as
~ jue
~ ila
~ zuera
~ zana
sebab nk gak tgk jwp mak2 ni.... sila buat yg mak2... :)

11 comments:

Mimi said...

part teleport tu mmg syok kan...habih khatam la disneyland kalo bole gi anytime...hihi..

kucing jantan lg nmpk macho..tu yg org lagi suka kucing jantan...hihi..ye ke? aku pun rasa camtu gak...

~~ciklinn~~ said...

aku suka gak part teleport tu... huhuhuhuh tingin bangett nak kesana....

hahhahhahah kalu cucuk ubat kat jantung org tu tak sakit ker?

Jasfyra said...

aiyyak ken tag plak..nanti aku wat eh

tang qodo solat tu, aku pun sama cam ko.sedikit jahat dulu..skg nakal je.hahaha

☆ lieya latif ☆ said...

ooo ko suke new kids on the block yeak hi hi hi....

Jue ~ mama DnD said...

cikgu nanti cayer uat homework tu eh.... agak mencabar minda a cikgu...

yong ibu chem said...

hahahahaha aku plg tak tahan dgn answer hang yang number 5 tu!

aku pun nak join gak la!

:)

Aza...As :) said...

weeiiii hang gila kat jordan knight jugak kaaa?? new kids on the block memang pojaan hatiku dulu (zaman-zaman remaja dululah) ;)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kau nak jadi kucing.. heheeh aku tau sebab kau peminat kucing kan???

yang soklan 3 tu pun sama la dengan aku.. disneyland!!! wah hari2 boleh gi disneyland.. main la semua game sampai muntah darah.. heheh

Linda Latip said...

pheeeeewittt! Jordan knight tuuuuu!! hahaha....msa aku darjh 6 derang kenamin fofular..tkde la bdk asrama yg tknk kawen dgn die hahaha..

season tag dh kembali..byk dh blog tgh men tag neh...kekekeke

Sham Ummi Echa said...

fuyohh..x leh blah tu minat NKOTB.. hui lama giler x dgr nama tu..hahahha... zaman2 kita muda remaja dlu..mmg femes kan group nih.. hahah..teringat kenangan silam la plak

mrs khairul said...

larr..xperasan ko update..tu la kita asik bz ber&^%$##@...heheheh..shhhh...nnt aku jawab k..insyaallah

weh betul tuh..duit x halal mana ble makan kan..tapi bab ble p mana2 jek sesuka hati tu yg tahan aku...tapi kalo jd kenyataan alangkah bahagianya hidup..ishhh..skrg pun bahagia gak kan..hehehe