Nuffnang

Friday, September 7, 2012

Mimi's open house + anniversary

morning Ladies,
the reason why aku pi bday dinner adik awal sehari.. coz on merdeka day itself, kami ada invitation from Mimi & Din.

time: 4pm-9pm ++
venue: umah Mimi & Din

aku x banyak snap pix coz busy jaga hazry yg kejap nk naik tangga, kejap nk berdukung, kejap nk mkn.. pastu mengamuk nk tido. ehhh... sabarr hirda... sabarrrr...
seperti biasa.. kami among yg 1st sampai, kami gak le yg paling lewat balik. siap bertapau2 lagi.. kikiki..
makasih tuan umah... ada rezeki tahun depan buat lagi yer.


some of the foods.
terus terliur tgk rendang tu, hari tu eksyen... x mkn. konon kenyang.

ni dh ujung2 majlis. aku dh rupa makcik2!! eiii tak suka.. tak sukaaaa...
time ni hazry & dayyan dh le duduk elok2 coz dpt senapang sorang satu. tapi hazry tetappp nak gak pistol si dayyan tu.

pompuan kaya!! gila tebal duit raya dlm wristlet minah ni.
byk lagi x habis.
sapa nk duit raya.. pi la raya kat umah sham yer.

tuan umah + gedek2.

kids busy dgn ipad, tab memasing. semua dh ada sorang satu. tapi bila berjumpa, tetappp gak nk main org lain punya.
heran aku!

ok.. pose2.

eiii apsal mak nampak gumuk ni??
ohh yer la sebab aku dok sebelah lieyaaa (ohhh sgt le ayat penyedap hati)

see? ramai kan cameraman?
artist le sangatttt....

lieya pulak tgk  kat lain.

3 comments:

lieyalatif said...

alamak, tgk entry ko ni terus teringat utang2 entry aku....entry besday party hardyhazry, open house umah kak mimi....kene susun nie....minggu depan kasi abis laaa....

aku suke pic yg laki2 kite sibuk mengambil gambar tu haahahha...masing2 paham dahhh kehendak isteri masing2 bile dah jumpe2 gini kan hahahaahah

Zana Md Nordin said...

auw....aku suka...
seronok tengok korang dpt berkumpul tiap2 tahun....tiap kali ada celebrate apa2....meriah n yang penting ikatan persahabatan tu makin bertambah kukuh

cantik umah kak mimi
kaler dah lebih kurang cam kaler rumah aku jer....

ha ha ha....kemain tebal duit raya sham tak habis bagi lagi erkk....aku nyer dah langsai dah.....

onniesham said...

alahai... aku gak x dpt buat entry open house mimi ni coz pic nan hado. x syok ler nk buat entry mkn2 tp xde gambar kan..

hahaha... lawak yg pic duit raya tu. yer la ko, belah aku brapa kerat je nk bg duit raya, masa ni lom raya umah kawan2 lagi.. tu yg byk stok lg tu. lg pon dah mmg hait aku, suka sgt prepare duit raya byk2.. tp yg 2 hinggit la yg byk pon. pastu abis raya belen berpuluh2 evelop lagi. time2 sesak leh la korek2 balik.. kahkahkah