Nuffnang

Monday, May 20, 2013

we heart Citta Mall....

why??? sebab tak ramai org!! 
korang mcm taktau kan.. betapa aku tak suka bersesak2 dgn manusia ni. nak2 pulak bila bwk the kids kan?
ni kejadian b4 kami pi KK. rambut dobot pun still pendek lg.


hardy nk hot dog. while dobot busy mkn fries dia je.



dah kenyang, dua2 x mau duduk diam dah. dok berlari kejar belon. mak korang nk mkn pun x aman. kejap2 pusing check anak.

mak hari tu tekak nk mkn ribs.

shahnun dietlah kononnya. order starter set ni je.
tapi memang byk pun. aku pun join mkn sekali.
muhahaha

tempat fave abg! Harvey Norman.
tak habis2 dgn tv 3D dia.

budak ni muka bosan coz makpak dia x mau bg dia turun stroller.


ni level bwh fr Harvey Norman rsnya. ada play ground for kids rupanya.
bagusss.. dah le takde org.
haaa korang main le puas2.


Gila ganas, kasut sampai tercabut sebelah.
tapi dia buat bodo je. sambung main.


mula2 main slide tu asyik jatuh terlentang je. 
aku cuak gak. tapi lama2 dh expert.


ada 2 playground. satu yg for kids besar skit. yg ni for kids besar dobot.


hahahha.. budak tu gayat sebenarnya. jln kat bridge tu.
tapi kejap je dia main kat sini.
dia lg suka slide budak besar tu.


balik umah... 
the boys introduce me to "NORA".
the stray kitten belakang umah.
ni si abg le bg nama ni. camna dia pilih nama tu pun ntah.

beriya2 si dobot peluk Nora tu. seksa aku tgk kucing tu.

Nora lg suka kat abg. 
sekali mak dia yg merangkap doctor haiwan x jadi... try check gender NORA.
amik ko!!
Nora is a MALE cat yer!!
kompem besar jadi maknyah kucing ni sekor.

excuse anak aku sorang tu yer.
semenjak dpt belt yellow ni. kat umah 24-jam pakai belt tu je.
Jakun weihhh!!
tu baru yellow abg! if black belt taktaulah camna gayanya nanti.


So... if korang malas nk bersesak2 dgn org ramai.. pilah Citta Mall yer. 

7 comments:

onniesham said...

aku pi citta mall ni kalo nak pi wondermilk jer ko... hehehe

lizz said...

tak pernah lagi ke sini...nanti bolah la try pi sini..

lieyalatif said...

Aku terus gugel!!!! Yelaaa best gak...aku suke gak pi tempat yg x ramai org gini...tgk laa korang mkn kat chilis tu aman je xyah nak q bagaikan ....nanti aku nak merayap gak laaa ke sini.....

elly nadyra said...

Wah abg lulus grading. Anak aku baru je grading last week!

Aleyn said...

Kita pun baru jenjalan ke Chitta Mall..dekat sgt ngan umah pun...suka makan kat Chawan..especialy dia punyer tauhu bakar..marvelous...

Last weekend 1st time masuk panggung dia..tengok Iron Man 3 dan makan2 kat Papa Rich sempena birthday I ke-??..hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Chitta Malll ni kat mana kah uhuhu. Sedapnya makan ribss.. terbayang kesedapan meratahhh sampai ke tulanggg tu nyummm!!!

Blogger said...

New Diet Taps into Revolutionary Concept to Help Dieters Lose 12-23 Pounds in Just 21 Days!