Nuffnang

Thursday, August 15, 2013

Ephyra - My testimoni (after 2 weeks)

Orang lain dh bertahun makan,
aku baru nk try.
takpelah..sedar diri dh masuk 3 series kan... dan2 rs kulit kusam.... bekas2 parut jerawat.... badan gemuk... letih... ngantuk... malas...
complete set lah kiranya....

so google punya google.. rs mcm nk trylah minum Ephyra ni. Byk bc testimoni kata sgt berkesan.

So aku order from http://sihatselalu.biz/

order pagi, thari dia post, esok sampai. gila efficient. Siap dpt free foot detox patch tu + beg ala2 shopping bag ephyra tu... and dpt gak shaker dia.
Padahal beli 1 box yg ada 30 sachet tu je pun. mcm2 dia bg. Good2... akan ku beli lagi nanti k?
oh free delivery sekali yer.

Price: RM197 for 30 sachets.

masa mula2 nk beli tu, pikir 44x.. telan ayaq liuq tgk rega dia. tapi demi kesihatan + kecantikan (kononnya) beli jelah.. amboihhh mkn kat chilis tiap2 minggu tu buleh pulak kan??? part2 kesihatan ni liat pulak!!

gila besar packaging.

ni dpt FOC foot detox tu.
mlm2 aku dok menampal kat tapak kaki dgn shahnun.
dapat 20 keping.


box dia sgt2 cun. siap bermagnet bagai.

dah nk habis separuh.

Before:
terus selak socks snap pix kulit kaki yg kering gila tu.

After 2 weeks..
kulit kering putih2 tu dh kurang kan??
tapi tumit still kering lg.
maybe lambat skit effect dia kot.

For muka pula... x clear sgt if dlm picture...
tapi aku dpt rasa the different


Kulit muka:
  • dah tak berminyak. before makan ephyra.. T-zone aku.. x yah sampai ptg. pkl 11am pun dh bersinar2 mcm cahaya keimanan. minyak leh buat goreng ikan.
  • lepas mkn ephyra.. kulit tak berminyak. kering pun tak. biasa2 je. suka aku.
  • pori2 kat pipi yg besar2 tu makin mengecil. Ni adik aku pun perasan. dia pun tegur dh kurang lopak2 di muka tu.

Rambut:
aku ni takde masalah rambut gugur. baca review ramai ckp dia elok for org yg keguguran rambut.
  • bila dh mkn ni, aku perasan... rambut aku makin lebat pulak. aku ni dh le jenis rambut lebat/tebal.
  • kulit kepala aku jenis berminyak gak. hari2 wajib kena shampoo. lepas mkn Ephyra... kulit kepala dh tak berminyak.. rambut lembut, tebal, dh rs mcm mak singa pulak. coz tebal and lebat.
  • yg sure.. suka pegang2 belai2 rambut sendiri coz mcm pakai conditioner pulak. (aku jenis pemalas pakai conditioner... tau pakai shampoo je)


Digestive system:

  • aku memang ada masalah nk ke toilet. kengkadang dekat 2-3 days baru nk ke toilet.
  • lepas mkn ephyra, hari2 ke toilet. 
  • dia bukanlah sakit perut memulas mcm mkn Nona Roguy tu. kiranya dia terasa nak ke toilet mcm biasa2 je lah.

Energy:
  • dah tak ngantuk kat opis.
  • kerja pun lajuuuuu je.
  • if not bulan2 posa especially.. thari je mata mcm ada ketul batu.

So far tu je... different yg aku rs after consume Ephyra for 14 days. ada lg 16 days to go to complete 1 box of Ephyra. nanti lepas sebulan aku buat testimoni lagi k?

aku amik pagi2 time bgn sahur, bancuh dgn air sejuk segelas tambah sunquick 1 sudu besar. Coz aku jenis yg susah nk telan benda2 bancuh ni. so, if manis2 tak tertelan aku. kena ada masam2 gak.

Baca review ramai bg komen Ephyra ni sedap gila mcm air oren, bubble gum, etc...
Takdenyaaaa.... manis dia lain skit. tu yg aku campur sunquick gak tu.
Still buleh minumlah kan...
If aku buleh minum, aku rs korang2 pun bulehlah tu...

6 comments:

onniesham said...

bagus ler product ni.. dlm 2 mggu dah nmpk sikit sbanyak kesan dia. x sabar nk tnggu testi after 1 month plk

munie said...

kawan aku pun jual ephyra gak ..ni blog dia chepuankonot.blogspot.com

IzZa HaDi said...

im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

D'Mummy Amani said...

Jom dapatkan Ephyra dri sy harga terbaik... watsap or sms 0125068024

Mimi Azirah said...

tahun dpn sy nak msuk 3 series dah..bru nk try ephyra nih tuh pun trial punye je

Fatihah Salleh said...

Salam. awak masih consume ephyra lagi? Bagus tak untuk kulit kering kt kaki?