Nuffnang

Tuesday, August 27, 2013

TM Raya Open House 2013

Date: 22nd Aug 2013
Venue: umah big boss TM
time: 6pm onwards

lamanya aku tak update blog kan? Sorrylah yer... mak busy dgn 'sesuatu'. nanti2 i will announcekan yer.
Cute je kan, TM ni.. dah le big2 bosses semua non Malay. Siap buat Raya Open house lagi kat umah sendiri, ajak semua staffs. sapa2 yg bwk anak siap dapat duit raya lagi. Not 1 but from 3 big bosses.

kami lepas kerja terus mai sini. dekat je from opis.
nampak aku dgn lanyard x buka lagi tu.
isk.. spoil sungguh.


candy buffet..

org tak ramai sampai lg.

ada kambing golek.

the chinese lady pakai baju merah tu is my boss.
Petite je, but she's sgt2 bagus.

aku & lelek duduk meja dalam porch umah. luar panas.

ni food aku.
from lontong + satay + mashed potato + coleslaw + bihun goreng and rendang.
gila kenyang.
food semua marbeles.
eh ada lagiii pastu aku mkn laksa pulak.
perut jin ke apa ni??

afiq & wan sampai lambat. sib baik kami tak balik lg.

before balik boss2 soh tapau satay bwk balik coz byk lebih...
oh ok jekkk...
tapau satay dekat 20 cucuk bwk balik to laki & anak2.
sampai umah dekat 10pm.

1 comment:

elly nadyra said...

wahhhh untung la kan boss baik camgitu