Nuffnang

Tuesday, September 24, 2013

Demi RM1....

Kejadian on monday. Camnilah life bila dok umah kan. Aku pun dh jadi mcm auntie2. ada sale mana2 cepat je sampai.

aku sanpai Paradigm mall around 11.30am. sham sampai 11.50am sekali tgk depan chic rice shop dia.... tu dia queue mcm ulaq.

actually paradigm ada buat rm1 promo for sept. everyday 1 kedai mkn will bg rm1. but normally for 1st 100 customer. masuklah fb or website paradigm mall nk tgk kedai mana lg offer rm1 yer.

monday... 23 sept. for chic rice shop pulak. rm1 for set nasi ayam and 2 pie tea. gilos best.


 
nampak queue tu. kami dikelilingi auntie2 and uncle2 yg dh pencen. hehehe


 
the guy baju hitam kiri tu tgh distribute number. if cukup 100. they will tutup line.
 

 
mak berlipstik merah menyala that day.
sham tu nk pi kursus tu. sempat lg singgah lunch.


 
rezekiiii.... aku no 84. sham 85.


 
chic rice shop tu tak besar sgt. so... 1st round. around 40 to 50 buleh masuk. tp kesian. mkn cam krlam kabut coz ramai lg mcm kami2 ni dok tunggu kat luar.


 
then... bila ramai dh habis mkn. kemas3 meja. letak food baru.. baru batch kami masuk pulak.
kami pelik semua yg mkn x order air. pandai2 aku ckp "takleh order air kot pom. 
bila tanya.. eh bolehlahhhh.
kami je order air kat situ.


 
jemput makannnnn.....
sorang rm1.10 termasuk tax. 
tak termasuk airlah kan. mineral water rm3.
hahaaaah air lg mahai.


 
cepat snap pix akuuuuu.....
aku now rajin pulak dok upload pix kat instagram.
sapa2 nak follow cari je hirdajane. 
nanti i approve yer.
wahhhh ayat baget retis.

4 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

wah best seh dapat promo RM1 cam nih!!! berbaloi beratur panjang pun... kalo 2 org tu dah save almost RM30 gak tu. berbaloi2 !

Dapur Kecik Kami said...

tapikan haritu kuar ckp chicken rice shop x halal?

lizz said...

waa bestnyer murah tu...lapo lak nengok nasi ayam ni...

elly nadyra said...

wah singgit, mmg murah la, rajin ko beratur kan hirda