Nuffnang

Sunday, September 29, 2013

We are backkkk

Halu ols...
Kami dah selamat sampai KL on sunday morning at 1am. Bestnya naik flight mlm coz the boys zzzzz. Aman mak pak korang dpt tido sepanjang dlm flight.

Pix beribu dlm camera. Siap guna 2 memory cards lagi. Tp byk pix snap ntah apa2 je. Aku x sempat nk sort lagi. Below are some of the pix... Yg kami snap ala2 mcm in 2010. Can see the diff especially tahap kekembangan laki bini itu. Hahaha

5 comments:

Puan Mimi said...

hehe nampak beza gambar 2010.. gambar tu nampak old skol sikit.. tp yang pose kat kete kuning si hardy dengan senun sama je dia peluk daddy dia..

mama leen said...

hehe.. sama.. tapi lain tahun

elly nadyra said...

rajinnya ko hirda...wat beza tahun 2010 ngan current
mmg nampak beza, tapi yang pose kat keta tuh, sama je stail peluk daddy dia hehehehehhee

sohoque said...

waaahhh.. best dpt jengjalan yer...

onniesham said...

suka gambar camni.. aku ada buat dlu masa g cameron.. tp x posing sama la.. tmpat jer sama... ala2 mengimbau kenangan gitu. yg penting dpt tgok beza dulu n skrg kan