Nuffnang

Monday, September 9, 2013

Nephew's wedding... (oh terasa tua pulak)

Date: 1st Sept 2013
Venue: Surau An-Nur Bandar Baru Bangi

Citer dah seminggu, aku baru nk update dalam blog. Dalam FB hari yg sama aku dh upload pix siap2. Gila pantas...
Ni wedding anak bongsu BIL aku. the only son in the family. So, kami pun seawal 12pm dh sampai dah ke kenduri. Guna je Waze. Settle.


nasi beriani + ayam bakar + daging hitam.
Sedap i tell uuuu....

daddy melayan anakanda boss kecik makan.

ni bila aku soh smile.

dah org tak ramai lagi time tu, sesuka hati je kami duduk meja asing2.
ni si abg tgh mkn, tokmama dia dok layan le cucu mkn.

licin budak ni mkn.. bagus!!

camwhore...

dah habis mkn... dia kacau daddy dia punya food pulakkkk...

happy mak pengantin dpt menantu baru yerrrr...

mak & pak pengantin dok busy menyambut tetamu.

sekali tgk the boys hilang, pi main kat tangga tepi surau.

pengantin dah sampaiii.
so sweet..kiss..kiss.

i heard derang bercinta sejak sekolah menengah.
the boy study kat mesir and the girl kat Jordan now.


 kami siap relax2 dalam guest room.
tunggu zohor baru balik.
LEFT: pix abg happy dok ulang 44x amik teh tarik.
RIGHT: Adik with muka tak puas hati coz nampak ada budak pegang flag. dia pun nak le tu.

aku dah tak larat nk kejar dia. last2 tok abah bwk dia melawat kawasan surau.


ni guest room kat surau tu.
Cun... dah mcm hotel.

wahhh tok mam siap amik food mkn dlm bilik.


 LEFT: mak pengantin dgn anak sedara ketot dia. budak tu demand nk goodie bag fr mak chaq dia.
RIGHT: mak bercamwhoring dgn anak sulung.

tetiba pose tido pulakkkk...
suka atilah anak2.

ok2 pix before balik.
Tok mama + the pengantins + mak pengantin + tok abah.
Shahnun & the boys dah masuk kereta time ni.
Coz hazry bising nak susu...

Selamat pengantin baru Arief and Thaiyibah (nama pun dah ciri2 org mengaji mesir/jordan kan? nama aku??? isk isk isk)... semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..


From:
Cik Ida + Uncle Shahnun + the boys 

2 comments:

lieyalatif said...

terliur tgk nasi minyak tu wey!!

oo tu nampak pengantin perempuan alim2 tu....moga bahagia till jannah...

elly nadyra said...

Lauk pengantin nampak sedap weyyyyyy wah pengantin lama bercinta kan