Nuffnang

Wednesday, November 3, 2010

something cute yg kalu x beli pun x pe tapi aku nk gak beli....

ni la kerja aku lunch hari ni. pi the weld. lepas mkn, singgah jap guardian & beli kotex luxe ni.
actually nk beli 1 pack je, tapi coz x leh decide nk design apa, so aku beli je la 2 pack tu terus.

for more info you can go to HERE




bekas dia tu tin. 1 tin 6 keping. RM4.88 satu tin. serious mahai. tapi dh gedik nak kannnnn ku pejam je la mata beli.


design in pack 1


design in pack 2


tgk pad ni cam excited nk period pulak. tapi if aku pregnant how???

6 comments:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cute je design pad sekarang ni.. mak2 kita dulu pakai kain jer .. tp aku mmg suka jenama kotek ni. selesa gitu

kalau kau mengandung, alamat simpan jer la... hehehe

Sham Ummi Echa said...

wei cutenyer. bekas dia cun. x kira aku nk bli gak ler wpon aku x pakai brand kotex ni. ada aku kesah??

mcm aku ckp kt ko.. kalo x period pakai je as a panty liner.. kuakakaka

Syasmeen said...

cantik la design pad ni colorful gitu meen pun sama ngan mimi dr dulu smpi skrg mmg tetap ngan jenama kotek ni...ha kalu hirda pregnant alhamdulilah x per simpan je dulu nanti leh pakai lg :)

☆ lieya latif ☆ said...

e'eh cute la wei...tadi aku gi watsons2, takde plak ....kalo tak sure aku rembat ...emsti kat guardian jek kot nie.....

kalo peknan simpan ar wei....gune time pantang kang ...erm...dah ke wei? hak hak hak...mintak2 laa piyed ko tak kuar *wink* *wink*

Jasfyra said...

ala...xpayah piyed la...pad tu simpan jek..comel gila bekas dia kan,nk carik gak ah..hihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

giler comel ko kotak kotex nie...
kalau aku sayang plak nak guna....

jeng jeng jeng.......takpe..kalau tak piyed pun simpan jer..buat kenang2an....