Nuffnang

Tuesday, July 13, 2010

Bandung '10 - Day 2

pics & entry day 2. please go to HERE.

note - im in malas mode (errr bila masa aku rajin aaa?)

cheers,
Hirda Ibrahim

4 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ni bebetul malas ni. hehehe, tak pe la poms, kat fp pun ok janji ada gambar kenangan kan.. eh pasal muka aku masa hari ke 2 sangat berlemoih.. hitam legam lak tu..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehehe...

Jeffry said...

Well, I do not actually believe it is likely to have success.
blood typing | free cartoon porn | Brooklyn neighborhoods

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat

Call : +6282214441280
+6282216270779

WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779

Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)

Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..