Nuffnang

Saturday, July 24, 2010

something new @ i-city

it was our 4th time to i-city. this time coz bwk my parents & sisters.
actually x plan pun. tapi last khamis mlm, masa on the way nk pi mkn kat muara port klang, so kami lalu le sini.

so, on the way back fr muara, lepas perut kenyang. kami singgah.
now, per-entry (per-car) kena byr rm1. kira ok lah kan. pastu pokok2 dia dh bertambah sampai kejln bwh. sgt cantik & yg hardy plaing suka, coz dh ada patung2 animals ni. bila masa derang buat aaa?
dh rasa cam mimaland pulak. he he he

ada elephants...

tigers... (anakku buat semua expression animal)

horse

seahorse. eh cam cute je expression tu hardy.. hehehe

giraffe. ni pose ala giraffe or otomen wei?

paling best.. t-rex!!

kat ekor t-rex.
rsnya ramai yg dh sampai kan? my advice, pi la during weekdays. if weekend jammed & pack sgt org.
coz this is the 1st time kami pi time weekdays. sgt le tenang & aman rsnya.....

4 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ramainya dah pergi i-city nie..no wonder lah...cantik and penuh ngan lampu2 tempat tu.....
happening gark kan hirda...
si cilik tu sudah semakin pandai pose ler...he he he

Syasmeen said...

aah..ramai dah p sana, meen je lom lg hehe tp hirda ckp better p weekdays so plan nak p sana dlm weekdays nih tgk lah camner kalu hubby x bz tp dia bz je memanjang huhuhu...

Sham Ummi Echa said...

aku gak yg x penah jejak lg ke situ.. nk pi weekdays tu ntah bila la agaknya.. jauh sgt ler plk

farrahar said...

tak pernah sampai lagi huhuhu...