Nuffnang

Monday, July 12, 2010

catch of the day...

we went to ikea on sunday with 2 missions:
1) bfast
2) get mammut wall shelf

coz ikea tgh sale now. that wall shelf tinggal rm15 je satu. memang dh aim lama nk beli ni coz senang nk arrange buku2 hardy & senang dia nk capai & susun balik.
tapi dh nama pi ikea kan? x sah kalu x TERbeli benda2 lain yg x penting gak. isk isk...

semlm tinggal biru and green je. (ni tiru cam kat ikea showroom. dia arrange wall shelf camni la)

terus tetiba anak aku rajin membaca. sgt berlakonnnn ok.

bilik hardy yg dh ditransform jadi 2nd guest room.

ni je area toys hardy. tu pun byk aku dh buang.


5 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

kemas pompuan.....aku suke camni...nampak moden jek bilik .... hardy pun bersemangat membace bile dpt shelf baru hik hik hik...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah sangat tersusun ok buku2 hardy.. aku suka gak shelf cam tu.. dah la warna sangat boyish kan..

sama la aku semalam buang menan seplastik beso.. tak kuasa aku nak layan menan kecik2 yang dah hilang kepala la, kaki la tangan la..

Sham Ummi Echa said...

ooo alasan g umah kakak tp nk g ikea sbnrnya kannnn.. poms aku pon bli shelf tu tp aku amik kaler merah.. igt weken ni nak pi smbar lagi kaler hijau... aikk tinggal biru n hijau je ye.. silap2 weken ni abis licin lak sumer.. huhuhu

Sham Ummi Echa said...

ooo alasan g umah kakak tp nk g ikea sbnrnya kannnn.. poms aku pon bli shelf tu tp aku amik kaler merah.. igt weken ni nak pi smbar lagi kaler hijau... aikk tinggal biru n hijau je ye.. silap2 weken ni abis licin lak sumer.. huhuhu

Allan said...

Gosh, there is a great deal of worthwhile material above!
win free game | hidden object | download game | free game download | best online games