Nuffnang

Thursday, July 15, 2010

GCB...

burpppp.. Alhamdulillah... had this new burger fr Mcd for lunch today.
GCB (Grill Chicken Burger). Size dia ala2 prosperity burger, rs dia ok la, x de la sedappppp gila. tapi ok la, boleh diterima tekak.

baru start jual kat mcd today. so punya la ramai manusia kat mcd tadi.



price: rm12.50 for medium set.


7 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wei...sedap sehhh......
aku baru tahu mcd ada burger baru
petang nie gark aku pergi beli...

Puan Iza said...

baru jer tgk iklan burger mcD ni tadi....alih2 hirda dah makan dulu hehehe....sedap ek...harus balik ptg ni singgah jap mcD beli GCB ni utk dinner :-)

☆ lieya latif ☆ said...

ko pun dah mkn yeak...ramai kate sedap....kang aku pi terjah ar heheheehe

ehem ehem (sambil2 kelip2 mate) ...nanti outing bawak aku naik keter baru yeah.....hiks hiks hiks PANG!

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

walaweh kalau kau tak promote kat blog, sumpah aku tak tau ada beger baru tau.. cam sedap.. harus aku terjah esok .. eh pagi2 ada tak set ni? heheeh

Sham Ummi Echa said...

cargas ko p try burger baru eh.. leh la aku try nnt

liwaniel said...

ketinggalan wanie ni..baru je tau pasal burger ni..heheh...nampak sedap

Syasmeen said...

cpt betul hirda..dah try ek best tak tp mahal gak ek RM12.50 tp kalu nak cuba blh jer bukan nya slalu pun mkn MCD nih :)