Nuffnang

Wednesday, December 17, 2008

hardy's 2nd movie...

date: 11 dec 08
time: 12.20pm
venue: GSC, IOI mall.


actually aku x mau pi, tapi setelah dipaksa & dipujuk2 by anak2 buah hubby aku, aku ikut je la.

kami pi IOI coz cam dh kompem IOI je yg still ada movie tiket available. kalu pi pyramid selalu fully booked.
kami tgk CICAKMAN 2. citer dia camna??? ya rabbi...x bestnyaaaa..... for me cicakman 1 lagi ok.

citer baru start 15 mins, hardy terus zzzzz...LOL.
aku pun tersengguk2 gak. lagi 1/2 jam citer nk habis, hardy bgn & terus bising "uih..uih, mama, mama...cicakman awannnnn (lawan)...yah yah yah". penat aku dok "shhh..shhhhh....ok ok". LOL

now aku dok surf nk tgk wayang apa pulak this weekend. sure pening laki aku bini dia dh leh active balik tgk wayang now...muhahahah...

kalu pi IOI wajib naik carousel.

x mau naik horse, nk naik bear je.


siap demand nk naik 2x. aku ikut je la. sib baik rm2 je sekali naik.

20 comments:

Sham Ummi Echa said...

amboi ko... da 2nd movie yer hardy tgk..x leh jd nih..heheheh..ekceli aku pon tgh plan nk bwk echa tgk movie dlm masa trdekat nih.. tp x sure lg citer apa yg sesuai ngan echa..

kalo ko kata cicakman 1 lg bes.. mknanya bg aku x bes lngsung la cicakman 2 nih..sbb cicakman 1 aku rasa x bes lngsung.. nk2 lg si fasha sendat tu yg brlakon..mak x suker hokeh..sgt plastik lakonan dia..

Cik Puan Mimi said...

oo tak best ker cicakman 2 tu.. mujur aku tak pergi tengok.. aku pernah gak tengok wayang, baru 15 minit pertama, aku dah zzzzzzzz.. boring jek laki aku.. hehehe

aku ingat tadi hardy main carousel tu kat genting tadi.. saspen jek... heheheh

lieya_latif said...

aku jeles!! aku jeles!!! ko dah 2 kalikan bawak hardy masuk cinema ....hardy pun okey....baik jek...walaupun baik die dalam kategori tdo hik hikhik hik .....kire okey la tu...dari melalak nangis kan kih kih kih

ape sal ko pun tersenguk2 boring ke weiii...tgk priview cam best jek....kalo cenggitu aku beli cd jek laaa nanti keh keh keh tu pun cd cetak rompak bollleeeeey!!!! he he hehe

aku suke tgk muke hardy naik minatang pusing2 tu.....suci jek aku tgk muke die keh keh keh

Jasfyra said...

owh..xbesh ke cita tuh?aku pon lieya ar nanti..beli cd cetak rompak..hahahaa

Zanna_MamaBatrice said...

hirda.......x best ke citer tu...
kalu x best aku x yah nengok...beli dvd jer...tp kalu citer2 melayu nie jgn harap ler hubby aku nak layan.....

lepas nie ko bwk hardy nengok bolt plak....aku nak bwk batrice nengok madagascar x sempat2.....

Zanna_MamaBatrice said...

opppsss lupa lark...
nasib dah nak abis hardy bangun...kalu dari awal dia bgn....sure ko x sempat nak sengguk2 kan hirda....

azie(mama auni& erin) said...

jeles betoi aku kat hang hirda..aku nie nak p tgk wayang dok berlagu kat mulut je la...
heheh suker tgk dia naik kuda tue.

eMMa@iKKa said...

ramai betoi org ckp CicakMan 2 nie membosan kan..erm..apa ce????

hahahahaha..cam sama jer kes nie..kalau gie shopping complex..nampak jer benda alah yang cam gini,daku pun mesti kena cukai dulu dgn Trisyia..pas tu baru boleh balik rumah dgn amannya..hehehehe

wanie said...

wanie pun baru je tgk cicakman tadi...tak best sgt pun..tapi irfan suka pulak tgk..kusyuk dari mula sampai habis movie

~~ciklinn~~ said...

lor tak best ker seb baik tak pergi lagi... hehhehe kalu tak best nanti aku tunggu dvd cetak rompak jerlah.. mihahahhahahah


hehehh xcited yer hardy tgok cicakman... kalu 1/2jam dah nak abis baru hardy jerit2 maknanya setengah jam tu jerlah yg best kan..

nanako said...

hirda.. hardy leh dok diam ke dlm movie tu? kite tak brani le nk bwk aaqil tgk movie, takut je die takleh diam...

Sue@MamaMaryam said...

keh keh..nampak sgt x besh.. sampai hardy tido.. aduss lawaknya.. nasib aku x p..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wah.. tak best ke cicakman 2 tu hirda??..he..he.. kalo aku baik tengok cicak kat rumah.. sib baik ko buat sinopsis citer tu..

ILA said...

ekekeke sib baik la aku x terjebak dlm nak tgk citer cicakman II ni... x best ek?...huh

Dari cicakman I aku mmg x suka nak tgk (mmg x support filem mesia langsung!! hehehe)bak kata Sham mama ECHA tu.... alasan utama x suka nak tgk fasha sendat tu berlakon!! geli sey wakakakak....

Bestnyer HARDY behave je naik carousel tu...siap mintak naik 2X. Suka aku tgk muka dia...

Mimi~Najeeb said...

da berthn aku x pi IOI Mall..katner carousel ni?
aku tgk cicakman 1 pun rasa bosan yg amat...kalo yang 2 tu hang kata boring, camna la agaknya kalo aku pi tgk..huhu..
syoknya hardy da bole bawak tgk wayang (tak kira la walaupun dia tidoq..asalkan tak bising sgt dlm tu..hehe)
niece aku ckp twilight best gila..

Puan Iza said...

Wah! hirda..makin ligat nampak tgk wayang skang...ok lah sbb hardy tak meragam...
ooo pi tgk kat I0I mall ek...ooo cicikman tak best ek...tak jadi aarrr nak pi tgk.

bestnya hardy naik caruosel tu....aku tak penah lagi bagi haikal naik...huhuhu

eija28 said...

hardy berani lor naik couresel tu....kli iman confirm dia nak turun...hahaha..penakot sungguh!!!

~aza...as / ummie afiq~ said...

beeesttnyaaa hang dah 2 kali berjaya bawak hardy tgk wayang...aku tak berani lagi nak bawak afiq...kalau afiq macam hardy senang tidoq tak paa laahh...ni takut dia ajak kami keluaq...mau rugi duit tiket wayang aku...so...abah dia kata...kita tgk wayang kat rumah sajalaaahhh :(

a NuTty StuDent said...

wah tak sangka jumpa Hardy kat sini..patutlah aunty pegi mama Hardy punyer FP takde jawapan

mrs khairul said...

emmm..bila lah aku dpt bwk kanda tgk wayang..jeles betoi..hardy siap ble titon g dlm cinema...nyenyak dia ek bising2 cam tuh..weh rambut hardy dah pnjg...heheheh

ko p tgk wayang nih ngan mak anak sedara ko tu ke PR ko sorg2 jek bwk mereka..baguih ko nih rajin layan anak sedara belah hubby...kalo aku...BOLEH JALAN DAAA...HAHAHAHAHAH

ko tau kanda kan takut giler tgk cicak (cicak betul) dia pronounce pun jelas ..kalaka jek aku denga " mama atut...ciiicakkkk"