Nuffnang

Monday, December 1, 2008

hardy @ Rabbit Park...

date: 29 Nov 08 (saturday)
Time: 4pm
venue: rabbit park @ bukit tinggi

actually kami pi Raub nk attend wedding kawan hubby, on the way back, aku ajak hubby stop kat Bukit tinggi jap. Aku x pernah sampai tau... nama je dekat, tapi langsung x pernah sampai.
hubby kata ok, tapi aku kena drive coz dia nk tido jap. drive?? ha e la... very the senang...keh keh keh. boleh la, janji sampai. mula2 ingat nk pi colmar. tgk2 teringat ada rabbit park kat situ, pi rabbit park je la. lagipun hardy x pernah pegang rabbit.

aku load sikit je pic the rest u can find it here

happy boy nk pi jln..

baru balik fr kenduri kawin..hehehe..mcm rappers pulak.

sue, tgk beg spiderman itu.. sentiasa je dia nk galas tau... LOL


hardy: wabbitttt nah makan!! nah! nah!

rabbit ni pemalas. dia tunggu je org suap food kat mulut dia.

pastu dh byk dtg kerumun hardy...hardy dh cuak..hehehe

cute color2 rabbit ni.


oh btw, lupa ckp food rabbit yg dia jual mahal yg amat, rm1.50 for 1/4 peket kecik. kami beli 4 peket... :(

17 comments:

BigMouth said...

Alang pun pernah bwk anak2 g bukit tinggi..
Arnab kat sane sumer jinak2kan...
cam geli jer, bile die makan kat tapak tgn kiter...

Opp...lupe lak...tmpg lalu eeee...

eija28 said...

bestnyer hardy g bkt tinggi erk...berani betul hardy siap bg rabbit mkn lg...dia x takut kan kak hirda...eija belom pernah bawa iman lg g bkt tinggi nie...last g bkt tinggi masa zaman bertunang dulu...2005...masa tu tu pun lom pakai camera digital lg...huhuhu...kak hirda x pegi japanese village lg ke?

wanie said...

seronok la hardy dapat tgk rabbit..soap bagi rabbit makan...tak takut ye...kami tak pernah sampai bukit tinggi lagi..best ye kat situ

Hirda Ibrahim said...

alang ~ not bad for rm3 entry kan? ;) terkejut gak tgk tiket dia rm3. coz ingat mesti rm8>. hehehe

eija ~ hardy berani2 takut tu, kalu rabbit tu sekor, dia berani la, bila 2-3 ekor dtg nk mkn, kelam kabut lari...LOL.
x pergi colmar, japanese village tu. x sempat coz daddy hardy rushing balik kl nk jumpa client dia.

wanie ~ best wanie. kids suka le. bila lagi derang dpt nk kasi rabbit mkn kan? :)

Sue@MamaMaryam said...

cayalah hardy... x takut ek kasi rabbit mamam...leh geng ngan maryam... hehehe suka hardy galas beg tu ye... cute nampak dia..

bila kite nak outing nih???

Mimi~Najeeb said...

seronoknyer tgk Hardy feed the wabbit..berani kan dia bagi wabbit makan..nah..nah..nah..(aku tiru cara dia ckp kt wabbit itu)hihi
Aku pi Bkt Tinggi da berkurun lamanya ntah2 sekrg da lain dr dulu..Yang aku ingat sgt masa aku pi tu terserempak dgn Yassin (yg kumpulan Nasyid)..dgn wife n anak kembaq dia.

Jasfyra said...

best nya p bukit tinggi..kami xpernah lg sampai sana..teringin nk p..berani betul hardy pegang rabbit..auntie, rasa2nya xberani kot..kekekee.bagus hardy

lieya_latif said...

aku gi sane tahun lepas hirda....si mia melalak2 takut ha ha hahaha...aku lagi laaa, mmg geli bende berbulu2 nie .....haha ha ha ha


aku kagum tgk hardy berani...siap suap food kat mulut rabbit lagi....aku dulu main campak2 jek ha ha ha haha...rabbit2 tu pun tensi dapat visitor cam aku nieh keh keh keh keh

yg kelako tu, mase mule2 pegi aku ingat kat atas tu sejuk, ye ye bawak sweater...rupenye panas kedaung keh keh keh

anak bujang ko ni stylo!!!

Sham Ummi Echa said...

da lama giler aku x g bkt tggi ni.. dlu masa brcinta ada la pg.. pas kawin x pg lg.. ada gak aku ajak hubby pg..tp dia malas..leh gitu..menci tau..

hardy x takut pon bg rabbit mkn yer.. chaiyok la.. comei la hardy ni..geram aku nengok..

ILA said...

yo..yo.. gaya rappers HARDY tu nampak cam dia dah beso sgt!! cam dah 3@4 thn jek. Tak thn tgk beg spiderman dia tu..sesuai ngan tuan punya badan..ahaksss comey!!

aduh...auntie tabik springggg la tgk HARDY suap wabbit tu makan!! x takut langsung....

Dulu ms aku bw AFIQ g tgk rabbit ms kat langkawi, dia geli nak bg mkn tp dia geram ngan rabbit tu sambil tarik tinga rabbit2 tu...adoi laaa

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

cayalah hardy..berani tul..gaya rap tu boleh mengembalikan zaman kegemilangan 4U2C..fiona..rajin tuk ko p attend kahwin kawan shahnon..mesti geng baik ngan shahnon ni kan..
Da,aku kucing dekat pun mcm nak kene histeria..lagi kalo arnab lompat sana sini ni..
la ni Jannah pun dah mcm aku ..penakut,,syahrir marah aku sebab ajar anak jadi penakut..nak buat mcmana aku memang penakut...

~~ciklinn~~ said...

hirda bestnyer.... linn pun ingat nak pergi tgok rabbit sabtu nie.... hishh makin tak sabar pergi...

berani lak hardy bg mkn yerk....comellnyer dier... dgn Tshiert dan suar camtu.... sgt2 comell..

eMMa@iKKa said...

oh ..ikka dah bawa Trisyia gie kat Rabbit park nie di bukit tinggi 2 thn yang lepas...mmg fun..sbb rabbit kat sana mesra gitu..:)mcm-mcm warna rabbit ada kat situ kan....

azie(mama auni& erin) said...

wah bestkan aku pun xpernah sampai lg....

Zanna_MamaBatrice said...

aku suke ko dressing kan hardy cam rappers tu.....cayo lah...

ko tahu....batrice panggil rabbit nie babbit....kat sebelah umah aku tu ada beli rabbit yg kecik2 tu...ada 2 ekor...tiap2 petang dia bw keluar....si kenit nie kalu nampak jer...apa lagi...bising arrr...babbit babbit....pastu tak reti nak masuk...even org sebelah dah bw masuk rabbit tu ke rumah...
2 hari lepas....jiran tu xde...so, no rabbit ler petang2 tu kan...apa lg...start dia sampai umah...sampai masuk...sampai nak tidur...nangis nak nengok babbit....adoi ler...gue tension....ingat mlm jer...bgn2 tido...1st word yg dia ucap ko tahu apa...? babbit.....bertambah2 tensen aku...

tp hardy berani arrr.....siap kasi makan dari tgn dia lagi....

Cik Puan Mimi said...

cayalah menantu aku.. (oppss sue jangan mare) dengan gaya ala2 rappers, memang sajak ler dengan hardy yang encem tu..

wah hardy kedekut dengan mama ek, tak nak kongsi makanan rabbit??? ni mesti syok nak feed rabbit2 tu kan.. emily takut kalau nak bagi rabbit (tu tahun lepas,tak tau la next time) farhan mula2 takut, tapi lepas tu ok.. bila aku pikir2 balik kejap jer dah setahun coz aku pergi dec last year tau.. tak caya? gi tengok fp lama aku tu.. hehehehe

Jue ~ mama DnD said...

aku x penah sampai lg rabbit park bukit tinggi nie...
sepanjang 2 minggu ni adalah rabbit gak kat umah aku..tp sekor jerlah.. kak ipar aku tumpang coz dia nak blk kg... itu pun bukan main sukalah dnd tu...