Nuffnang

Tuesday, December 2, 2008

i like to move it, move it!!

yeahhh...finally aku berjaya bwk hardy pi tgk wayang last sunday @ cineleisure, damansara.
citer Madagascar 2. :)
kalu tanya hardy "kita nk tgk citer apa??" dia will jwb "nk engok move it, move it". hehehe... dia tau coz selalu dok tgk iklan mcd kat tv.

yg buat aku berani coz aku angkut dgn anak2 sedara & kakak aku sekali. daddies tinggal umah ye.

masa mula2 masuk, hardy cam kejong skit coz panggung dh gelap. lepas duduk, dia leh dok berdiri2 atas kerusi sambil mkn popcorn. start je iklan2 & preview2 movies.. mulut terus diam. x dgr suara... LOL...

hardy sempat tgk for 1 hour pastu zzzzzz.... hihihi..

pose b4 gerak. x paham aku apsal si hadif dok nyorok belakang adik dia tu. mushkil sungguh.

hadif & ashman nk pose dekat motor cicakman.

muka terkedu tgk iklan. aku snap guna hp je. ala2 malu nk kuarkan camera...hihihi

camni le dia duduk sampai habis citer...

14 comments:

Sham Ummi Echa said...

huwahhhh...besnya hardy..da tgk madagascar... bila lak echa nk g tgk ni..da la harapan kecundang masa last friday..full house ler citer nih...

eMMa@iKKa said...

Oh Hardy dah gie tgk Madagascar ek..!! Best tu..:) Auntie blom bawa Trisyia lagi..bila ek...erm..kena bawa nie..:)

Sue@MamaMaryam said...

yeyeye hardy dah lulus..jom kite p tgk wayang sesama!!! baiknya hardy dok situ je..ke dia takut gelap???

Puan Iza said...

oo hardy pun dah lulus gak pi tgk wayang ek...bagus arrr hardy tak mengganas dlm panggung tu....
hirda, aku x dpt byg kalo bawak haikal....sure dia tak dok diam nya...tapi hardy baik jer....good boy.

Jasfyra said...

bagusnya dia dok diam tgk wayang..lps ni leh p lagi..
best tak cita tu hirda?nk tgk gak ar rasanya...

Mimi~Najeeb said...

Hirda, hang amik seat utk dia or dia dok di pangku?
Ok tu lama tu 1 hour dia concentrate..len kali bole bwk tgk ceta lagi..

eija28 said...

hardy dah lulus tgk wayang...lps nie suruh mama bawa lg erk tgk wayang....tak lepas puting kat mulut dia erk kak hirda....dia takut x dok dlm gelap kak ida?

wanie said...

kusyuk nye hardy tgk citer madagascar tu...lulus la tgk wayang ni..leh la bawak lagi tgk citer lain pulak kan..

azie(mama auni& erin) said...

heheh diam jer hardy ek..good boy..
hirda aku nie xtau la bila nak p tgk wayang..time aku nak tgk jer cik abg aku tue nak berangkut dua beradik...last2 skali xtgk jugak...

~~ciklinn~~ said...

i like to move it move it..

wah bagusnya budak ini.... diam jer dier... hehehhe siap puting tu...

lieya_latif said...

hardy dah big boy laaaa.... salute betul..tak kire laa die ZZzzzz pastu ...yg penting die dah boleh tgk movie....dah boleh masuk wayang...ooo sungguh jeles aku....kalo mia aku leh harap masuk wayang...mija yg aku tak leh harap....mau dok ajak tarik aku keluar....mia tak suke gelap2 sangat pastu bunyi kuat2....

Hirda Ibrahim said...

sham ~ ko dh booked online blom? ko booked rabu kan? kalu pi nanti jgn lupa snap pic echa k? hehhee

ikka ~ bwk ikka, bwk!! sure tcha suka tu..hehehe

sue ~ a ah, pasni kita leh outing sama2. aku on saja.. kalu nk outing ahad je. coz ahad shahnun cuti. nanti ada citer best aku inform k? :) aku rasa dia terkejut tgk screen yg besaq itu & bunyi yg kuat itu...hahaha

iza~ tunggu haikal dh bear skit leh kot iza, bawak dia tgk citer kartun yg dia minat.. :)

zuera~ best!! cute citer dia. tapi aku xleh enjoy/concentrate 100% coz dlm ati dok susah hati takut hardy buat perangai tgh2 tgk wayang..hahahah

mimi~ aku amik satu seat kat hardy. 1/2 price je. tapi time hardy tidoq, aku pangku dia.
so apa lagi? baba najeeb balik, leh try bwk najeeb tgk wayang. Bolt dh nak kuar ni.

eija~ x takut kot. tapi diam cam terkejut tgk screen besar & bunyi kuat. kalu x dak puting tu, jgn harap dia nk dok diam eija. huhuhu

wanie~ pasni nk ajak daddy dia sekali. bolt coming soon kan? ;)

azie~ kalu onie maybe leh bwk. elin kecik lagi. try la bwk. sure excited onie tu.. :)

ciklinn~ aiyooo linn, kalu x dak puting tu ko ingat dia nk dok diam? x denyaaa..hehehe

lieya~ aku pun dh get ready nk kuar panggung kalu hardy buat perangai dlm tu. aku siap dok seat ujung lagi. kalu apa2...lariiii keluaq selamatkan diri...hahaha..

Cik Puan Mimi said...

semakin ramai para2 ibu yang berani bawak anak masuk pangggung.. yehaaa.. syabas2 inpektor sahab... hahahah

aku kalau farhan boleh la aku bawak tapi kalau emily aku sikit tak boleh percaya.. minah tu asyik nak kehulur ke hilir, ada kang tak concentrate tgk wayang ...

ok jugak ek beli seat sorang untuk hardy, at least boleh dia duduk diam.. sama la kes dengan emily, puting tetap tak leh tinggal

aku pernah gak bawak farhan tengok wayang, kebetulan tak ramai, so dia duduk jer kat seat tu..free lagik.. hahahah

ILA said...

yes...yes...yes...akhirnyer hg berjaya gak bw HARDY tgk wayang!! yey yey pasni leh la kita sesama outing tgk wayang...wakkaka x tau la lps ni ader citer best lg ke tak...ekkekek

AFIQ kalo tgk wayang pon....lps dah 1/2 citer tu...dia dah laloq nak tido....pastu kalo bw dia, dengan syarat mesti beli popcorn...