Nuffnang

Tuesday, December 2, 2008

look alike???

sejak hubby br beli printer yg leh scan & copy ni, aku sanggup cari balik pic aku lama2 dlm bilik stor. hehehe
hardy dh tido, aku sakan dok scan pic2 lama.. sooo nostalgia.

okeh, as the intro tgk le pic kat bwh ni... sama x muka aku & hardy? heheheh. aku & hardy about the same age time dlm pic ni; 2-3 months old.


ni kat sabah. time ni aku still cerah lagi... keh keh keh... kecik2 pose jeling kat camera tu..

ni hardy, masa awal2 balik kl after pantang. muka penuh cam bulan aihhhh....

15 comments:

~~ciklinn~~ said...

bestnyer tgok gambar sendirik diwaktu kecil hehehehhe

hirda iras lak kau dgn anak teruna tu.... heheheh cuma posisi muka kau tu jeling jerk... kalo nampak depan2 lagi sama kot... hhhuhuhu bam bam hardy yer..

Sue@MamaMaryam said...

hehehe patutla dr kecik hardy mmg dah bam bam.. ada la rupa mama dia.. kt anak lelaki kan.. harus la..

Cik Puan Mimi said...

memang serupa la hirda/hardy, dari rambut, pipi dan peha, semua photostate... heheheh anak mama la katakan..

pstt hardy pakai tangkal ke masa kecik2.. anak2 aku semua tak merasa pakai tangkal, aku jer masa kecik2 pakai tangkal kat leher, tangkal kat kaki, kat tangan.. pendek kata complete macam set barang kemas!!

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

a'aa..samalah muka korang berdua..sama2 cute..
tang peha tu yg tak tahan..memng pun mcm bulan penuh jer muka hardy tu..

Jasfyra said...

haah ler..
mmg sebijik muka ko hirda
bam bam pon sama...
comel gila.....

lieya_latif said...

hirda...kalo letak sebelah2 ni sure serupe kan....ei ei ...aku suke laa tgk ko mase baby tu.....kenangan tu.....seb baik mak kite ade simpan2 gambar cenggini....leh wat kenangan kite di hari tue ni he he he he heeh

hardy bam2 kan mase baby....setambun muke die...geram aku.... comel sangat.....tapi tak lari lee air muke mase baby ngan sekrang.....

ko kecik2 dah pakai barang kemas yeak...kiri kanan gelang haaaa...aku dulu ko tgk le gambar aku....same cam kak mimi...tangkal berlilit satu badan...sebab mak aku ckp aku kuat melalak hu hu hu

Hirda Ibrahim said...

ciklinn~ aku ada pic depan.. tapi time tu dh besaq feew months. sungguh burukkk...

sue~ iyelah ko, hardy sejak baby memang dh bam2. aku ingat biasa je, tapi bila tgk balik pic lama2, a ah la anak aku bam2, patut la ramai org kata camtu..hehehe

mimi~ tali apa ntah, makcik yg cukur rambut hardy pakaikan kat dia. actually siap kat pinggang lagi tau.

iena~ mcm pinggan tambah pun ada kan? LOL

zuera~ ni je pic aku time kecik2. sedey sungguh, awat le mak bapak aku x beli camera aaa dulu??

lieya~ lieya, aku ada 2-3 keping je pic masa baby. laki aku lagiii la. langsung x dak. sadis sungguh. time anak2 kita nanti sampai nk termuntah2 tgk pic depa time kecik melambak2 kan?

barang kemas tu wajibbbb.
mak aku kan org Penang, so tempias mami jarum tu tetapppp ada.. LOL

azie(mama auni& erin) said...

hihihi tang mata tue sama...bam bam aku tgk si hardy bam bam lagi

Mimi~Najeeb said...

ye la...sama tau muka Hardy dgn mama dia masa kecik...
Orang ckp boy ikut muka mama mmg sejuk...elok tu.

eija28 said...

wah..syoknyer bila tgk gambar sendiri mase baby...sejak2 ada printer scan nie...syok lor nak scan gambar2 lama kan??hardy ada rupe kak hirda lah...bam bam...

Hirda Ibrahim said...

azie~ aku kan girl, so kena diet sejak kecik...hahhahah

mimi~ sama kan? tapi nampak hardy tegap skit fr aku... tapi aku lahir berat aku 3.8kg. hardy 3.35kg je.

eija~ benda baru eija, so sedikit jakuns aaa...hehehhe

Jue ~ mama DnD said...

yang sijik sejebon nyer tang bam bam tu hirda.. tp mmg look a like lah.. anak omak lah kato kan...
cuam nampak ko version gegirl..hardy version beboy...

ILA said...

wah...lps ni mesti byk gambo yg ko scan, maklom la...dah ader gadget baru la katakan!!

Ermmm kalo tgk mmg nampak lebey kurang sama...yg lebih nampak sama tu background dia...ko kat sofa merah & HARDY laks kat kusyen merah hahahahha

~aza...as / ummie afiq~ said...

sebijik...sebijun hardy ikut ghupa mama dia :D

Aldous said...

So, I do not really believe it will have effect.
clinics in dallas tx | ford dealerships | limousine services