Nuffnang

Tuesday, February 24, 2009

lunch treat...

date: 24th Feb 09
Time: 1 - 2.30pm
venue: Pizza San Francisco, the Mines (next to Nando's)

today till friday, our client henry fr exxonmobil hk will be around.
oh sungguh x best nk buat kerja bila dia ada. sat2 kena panggil masuk meeting...
lunch henry nk belanja us. wahh bagus2. rezeki jgn ditolak..heheh..

we went to the Mines & tried new restaurant yg baru 1 month buka.
sedap korang food kat sini. price dia pun ok. x de la semahal TGIF or chili's.

i had nacho's & seafood soup as appetizer and salmon as main dish..
drink, lime special. alaaa dia mcm lime drink yg ada asam boi kat SR tu. tapi aku rasa kat Pizza San Francisco ni lagi sedap.

now aku kekenyangan cam ular sawa.... burpppp.... alhamdulillah.. :)

ps: kepada org2 yg bertanya.... EM (exxonmobil) hire sapura jd derang punya call-centre and hire my company (CMW) to buat/maintain system for the call centre. sebab itu la aku kena based kat Sapura. so, kalu korang pi pump minyak kat Esso or Mobil and guna loyalty card dia (SMILES). AKU le org dibelakang tabir loyalty itu.. makacihhh...


my salmon..serius sedappp...

henry yg mamat specky ujung tu. yg lain semua sapura staffs. aku & butter je CMW.

karen, butter & kay.

10 comments:

Mimi said...

salmon fave aku dgn Najeeb..nampak sedap la salmon tu..ada lagi dak cawangan lain selain di the Mines?

Hirda Ibrahim said...

mimi,
aku pun tanya manager dia tadi.
dia kata ada kat bangi, taipan USJ. & a few other place. aku x ingat. tapi paling dekat dgn aku kat taipan aaa..

Sham Ummi Echa said...

nmpk menggiurkan jer salmon tu.. bes ar org blanja kan.. x mahal tu mknanya range price setandingan restoran apa..

As said...

aku rasa san francisco pizza tuh ader kat klcc la... walllaaaa... dia punya pizza sedap kemain lagi... aku nak abiskan pun susah...
cam sedap jer ko punya salmon tuh... kalo aku minat mkn ikan.. mau aku p klcc mkn ni... hehehehh

Jasfyra said...

sgt mabeles ar gambar salmon tuh..mmg sedap gila ek hirda.kt bangi ada 1 Pizza San Francisco ni.tp aku xpenah lak try mkn kt situ..ni ko dah kata sedap.wajib p minggu ni..hehe

Zanna_MamaBatrice said...

amboi....
bila henry tu ajak meeting ko komplain erk hirda
tp bila dia ajak gi makan free...kemain ko suka yerk...keh keh keh

untung ler ko
ada org belanja makan sedap2...

[[ yong ibu chem ]] said...

salmon..bagus mkn ikan tu..

tapi tu lah..den tak suka..hehehehee

Jue ~ mama DnD said...

mmg nampak cam sedap salmon ko tu hirda..x penah masuk g san francisco nie...laki ku itu kureng sket western food nie...

lott said...

hi k.ida. baru la sempat nk tgk blog k.ida setelah berape lama nih. dah jarang tgk fotopages lagipun. update pun jarang . kida byk aktiviti nampak. hehe...will come again soon. cheers!

liwaniel said...

macam menarik food kat situ...ade jugak ternampak san fransisco ni kat bangi..tapi tak pernah try lagi