Nuffnang

Friday, February 27, 2009

Tagged - i am a MAMA....


i got this award from mimi. thanks mimi :)

1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom).
bila i can't control my temper & "babab" hardy. pastu aku will rasa menyesal & sedih bila hardy teresak2 nangis & mcm merajuk dgn aku... isk isk..

2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids, or that your kids love about you.
1) hardy pandai ambik hati. bila dia nampak aku nk naik angin, cepat2 dia dtg & kata/buat "BIG UGGGGGG" (big hug). terus aku cairrrr...

2) hardy dh pandai kemas his toys.

3) i love to golek2 depan tv, atas katil dgn hardy...sambil nyanyi2, gelak2, tickle2...

4) i love everytime hardy give me a kiss. his style.. kiss pipi kiri-kanan, kiss hidung, kiss lips and last dahi dia bertemu dgn dahi aku... so sweetttttt.... :) muka penuh dgn ayaq liuq hardy.... LOL

5) i love bunyi hardy gelak jahat.... bunyi sgt x real but dia suka buat time dia buat benda2 yg naughty...

6) i love the feeling that "I AM IMPORTANT TO MY SON". hardy will kelam-kabut cari aku kalu aku hilang depan mata... bangga nihhh...

7) i love bila dpt compliment fr my son. ie: mama antikkkkk or dap mama acakkk... :)

3. Send this to 5 other moms of the year that deserve a reminder that they too are the best moms that they can be.
~ sham
~ niza
~ zana
~ ikka
~ as

13 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

AKU SUKA
AKU SUKA
AKU SUKA TAG NIE...
SO SIMPLE AND INTERESTING
PASAI APA? ......SEBAB PASAI I'M HAPPY MOM...

keh keh keh
nanti aku buat erk hirda...
tp best ooo
cara hardy kiss ko lebih kurang cam batrice kiss aku...pipi kanan pipi kiri, mulut pastu gesek2 idung.....tp now, dah tak basah2 ngan air liur dia...keh keh keh

~~ciklinn~~ said...

alahai sonotnya baca......

itulah kan..budak2 skrg pandai amik hati kita kan.... nakmarah pun tak jadi..

Jasfyra said...

best sgt.suka tag ni
wah..hardy kiss mama ada style lah..
bestkan tgk keletah anak2 ni

liwaniel said...

menarik tag ni...seronokkan bila anak kiss kiss kita..tak kisah la air liur penuh satu muka pun

Zanna_MamaBatrice said...

re : AKC tu anugerah khidmat cemerlang....sapa2 dpt AKC nie...dpt ar RM1K keh keh keh....
ko doa2kan ler...leh aku belanja ko ice cream nanti..

Mimi said...

waa..cargas dan pantass...
Anak2 kita semua jenis byk ayaq liuq..hihi...

Sham Ummi Echa said...

aku pon suker tag nih..nnt aku wat yer.. tp leh x aku copy n paste he hak ko nih..sbb sumernya sama ngan aku...hehehe...

liwaniel said...

re: wanie dok kat taman puchong prima...dekat ngan puchong perdana..kalau ioi tu dekat la jugak

As said...

hirda aku pun dpt... aku suka tag ni.. ya la... tentang betapa bangga kiter ni sebgai mak kan...
nanti aku buat arrr....

lieya_latif said...

comelnyer......cute jek bile aku bygkan kissing2 tu...ayaq liur pun ayaq liur laa yg penting dpt gomol anak kan....hi hi hi

lagi satu aku suke care hardy pujuk ko tu...big ug!!! sgt cute okey!!!!!!!

[[ yong ibu chem ]] said...

betl!

bila kita sedih, kalau anak depan mata..otomatik kita happy semula!

itu lah penangan anak kan..

mrs khairul said...

yeah..yeah..i like....tq beb

oh hardy dh pandai kemas toys..wah impress sguh aku..ada kemajuan..kanda??? lagi aku soh kemas lagi dia amik lg 1 basket & tuang segala mcm toys dlm tuh..hangin..hangin..

Cik Puan Mimi said...

heheh ramai suka tag ni kan.. ialah sapa tak suka jadi mama kan..

pandai hardy puji2 mama dia.. anak2 aku??.. tak de maknanya.. heheh