Nuffnang

Thursday, March 19, 2009

for the 1st time....

......i win something fr a contest....hehehe...

aku join contest yg dianjurkan by wanie and the prize is fully sponsored by Pixelart Photography and Canvas it.

this is the prize yg aku dpt semlm.... sukaaaaaa.... thanks wanie coz susah2 mai hantar sampai ke rumah.

belum gantung lagi, but dh assigned hubby soh gantung kat living hall. :)

what's inside??

ta daaaa....

plastik x buang pun lg....

16 comments:

eMMa@iKKa said...

uhhhhh!!! sukanyer..So sweet..:) Kalau daku lah Hirda..aku sangkut kat dlm bilik Hardy..:)

Cik Puan Mimi said...

wah cantik banget!!!!!!! very clear la gambar tu.. kau tau tak, aku ni ye ye jer ingat gambar canvas tu hitam putih macam gambar wanie sekeluarga tu.. hahahaha kelakar betul la aku ni..

ok nanti ada rezeki kita semua pakai buat print canvas dengan pixelart ni kan..

Cik Puan Mimi said...

lupa nak cakap, aku pun tak sabar nak tunggu pos laju dari wanie ni.. gambar aku & hubby jer, berdua-duan.. heheheh

lieya_latif said...

oo ni le adiah nye...cantik pic yg ko pilih hirda...aku suke...biru jek gitu.....lagi satu aku suke sebab, laki ko tgk hardy, hardy ala2 tgk ko, ko ajek yg tergedik2 tgk kamera hahahaahahaha....tapi aku suke!!!!

wah berseri laa hall ko nanti !!!

Jasfyra said...

tahniah hirda..
cantik gambar tuh..suka tgk

Zanna_MamaBatrice said...

tu dia hadiah dah mai
cantik arr hirda...nie gambar masa besday bash hardy kan hirda

puas hati beb....nak2 free kan...
makin cun ler hall ko tu hirda...

Mimi said...

congrats on your winning!!
cun la canvas camni..nampak smart simple...sesuai gantung kt dinding living hall.

As said...

mak aihh lawo la hirda... cantik.. x sia² ko menang... heheheh... l/pun pic ko 1 family tuh mmg lawo... aku suka...

*Azie* said...

cantiknya hirda...ooo hadiah hari tue kan...

Puan Iza said...

cantiklah hadiah yg ko dpt dari wanie nie hirda.....gambar clear lak tu....cun arrrr....cepat2 gantung tau....

liwaniel said...

hirda..
harap puas hati ye dgn canvas photo tu :)

mrs khairul said...

hirda!!!! cantik lah..suka aku..apesal aku nengok mata ko lawa hah??lain dr bese..heheheh..tahniah again yek..

re: last yr ko ckp nk beranak ujung taun nih..aku dok berangan lah nk tgk baby girl ko tuh..or manalau dpt twin plak kan..agak2 kalo muka cam shahnun mesti sweet kan coz dia ada blood mamak eh?tapi ko dh tukar plan kan nak next yr..saba je lah aku nunggu..hhehehe..

~~ciklinn~~ said...

siyus cantik bangett hirda..... nak2 biru jer semua.. pehtu gambar tu lak kan ada 3 gaya..kau yg tersenyum manja..laki kau tgokk anak... n hardy tgok atas.. wahh cunn2

Jue ~ mama DnD said...

mmg cantik a Hirda.. pic pun nampak natural jerk.. bak kata lieya ko jer yg tergedik² senyum pandang kamera..mmg harus kena gantung kat hall...
re~anjakan paradigma yg aku buat kat danish tu... syyyy aku segan nak bgtau..sbb x nampak outcomenyer lagiks..tp memandangkan ko dah tya.. aku bgtau la.. start April ni danish aku masukkan ke smart reader. sbb aku sungguh kuciwa anak aku tu masih merangkak² bacaannya.. next year nak p sekolah dah..risau weeii.. pastu belah mlm aku akan p hantaq dia mengaji Al-quran memandangkan kat smart reader tu xdok kelas Iqra...class jawi simple² adalah.

Sham Ummi Echa said...

cntik ar hirda pic tu.. ko nyer lirikan mata yg aku plng x thn tu..hahahha.. tp aku rasa kalo ko wat black n white lg cun kot..sbb kalo canvas tu lg lawa kalo kaler dia coklat2 gitu...

Aza...As :) said...

cantiiiiiikkknyaaa hirdaaaa :)....gambaq tu besaq mana??? cepat2 gantung kat dinding...pastu tangkap gambaq balik....nak tengok :)....

aku pun nak tempah dengan wanie jugak lah... ;)