Nuffnang

Monday, March 16, 2009

Tagged - Birthday Wishlist

i've been tagged by mimi-najeeb. thanks mimi :)
tagged cepat je aku jawab. aku still kat kg. still in holiday mood & malas nk start buat entry...

The rules :

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The list should be 10 numbers

3) Post the image of this award to your posting

4) Give it to 10 frens of yours

here are my 10 wishlists:

1) i wish to lose weight... i put on weight bila balik kg. nak kurus balik...entah le bila..

2) i wish the economic crisis will end soon.

3) i wish for a great health.

4) i wish for a great prosperity aka $$$$$.

5) i wish for happy family/life till the end of my life.

6) i wish i can be a GREAT wife, mother, daughter, sister, friend.

7) i wish for a family car.

8) i wish i can fully breastfeed my 2nd baby.

9) i wish for a family holiday to "u-know-where's-my-dream-place-is". ;)

lastly

10) i wish i can be a WAHM....

ok...
i wanna tag

~ sham
~ niza
~ as
~ wanie

11 comments:

Jasfyra said...

kalo balik kampung wajib le mak masak sedap2 kan..rugi woo xmkn..ala hirda, ko bukannya bam2 sgt.lgpon ko tinggi..just nice je

yong ibu chem said...

hirda, aku juga punya wishlist yangsama cam hang..tu yang pertama tu!!!!!!!!!! aduhhhh

As said...

uih... best nyer wishlist ko...
hmmm nanti aku buat erk....
nak kurus buat aper lagi... badan ko dah ngam² dah

~~ciklinn~~ said...

hadoiii mmg cik hirda oii..kalu balik kg... ilang semua2 diet kan... huhuhuhuhu

lieya_latif said...

wah...cuti sakan ko hirda...bikin gua jeles nie....syok laa dok kampung...hardy pun mesti riuh kejar ayam, cat bagai kan.....

Puan Iza said...

Masih lagi dlm mood cuti ek....mesti best dok kt kg kan...makan pun sodap2 kan....hehehehe

Hirda, iza pun dok berangan nak ada family car.....yg besar skit dr yg ada skang nie...hehehehe....biar segala macam boleh muat.....

Cik Puan Mimi said...

amboi2.. sakan wishlist kau tu.. tapi semua2 yang kau tulis tu memang best.. nak2 gi holiday tu.. aku tau!!!

eija28 said...

bestnyer dok kampung....holiday????lg best....

Sham Ummi Echa said...

huih..masakan mak la yg paling sodap di doniaa ini kann... aku mmg trtewas kalo tgk masakan mak aku.. waima mak aku masak smbal sadin pon tau.. aku tetappp selera nk mkn

mrs khairul said...

hirda aku doakan moga niat murni ko nk fully breasfeed termakbul..aku suka!!

pastu psl family car tuh ko belilah estima ke Alphard ker..hehehe..aku kenan sgt ngan 2 model nih tp dulu kami tak cukup budget so end up dgn wish..pastu tu ramai ler org bising anak br 1 watpe beli MPV.hah sbb aku jenis bila blk kg sume benda aku hangkut..motor kanda tuh pun aku bwk skali sbb umah mak aku beso ble dia main puas2..kalo balik kg bwk keta aku jawabnya sendat mendat lah..

Mimi said...

May all your wishes will come true..ameen...semoga wish kita utk No. 9 pun jadi kenyataan kan..insyaAllah