Nuffnang

Friday, March 27, 2009

hardy recites doa makan...

video

finally,
hardy willing mama amik video dia baca doa mkn..after promised him that he can eat ice-cream after that.....kecik2 dh nk kena bg rasuah....

ps: pls ignore katil yg semak. hardy baru lepas melompat/stunt/tergolek2 kat situ.

20 comments:

eMMa@iKKa said...

tomei!!!tomei!! tomei!!! Syabas Hardy!!! Clever boy!!! sejuk perut ibu mengandung...:).

mrs khairul said...

keh..keh..bijak kan..rs bangga bila anak pandai benda2 cenggini..aku suka bila dengor kanda berzikir syahadah..rs sayu jek..

aku pun ada amik video kanda baca doa makan..sekali aku tgk balik ada plak daddy dia xpakai baju..xjd aku nak paste kat blog..malu seh..bila soh baca smela xnak plak dia..grrrr..

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

aku tak leh tengok kat opis.. kena blok.. nanti balik umah aku tengok ok? tak sabar nak tengok ni ..

Jasfyra said...

sama ngan kak mimi..xleh tgk kt opis sbb kena block..tp sure comey je hardy baca doa

liwaniel said...

comel nye hardy baca doa makan...wanie pun baru nak tepek video irfan baca doa makan...tapi irfan sangkut2 lagi baca...hehehe

Sham Ummi Echa said...

awat aku xleh bukak nih.. msti comei sora hardy baca doa mkn tu kan...pndainyer dia...

~~ciklinn~~ said...

adoii hirda veri the cute.. sukerrr sukerrr dan sukerrr aku tgokkk... berkali2 aku tgokk.... comell banget.... nak2 masa aminn tu... alahai comellnyerrrrrrrrrr

Puan Iza said...

Hirda....

suka aku tgk hardy baca doa makan tu...cute la....bestnya....pandailah hardy baca doa tu....cepat betul hardy hafal....tak sabar lak aku nak dgr anak aku baca doa cam hardy tu.....tapi x tau la bila??????.....:-)

☆ lieya latif ☆ said...

aku tgk kat umah kang...pastu aku baru komen ....okey....

Mimi said...

ala..keciwa la..kt ofis aku video takleh bukak (kena block...hampeh tul)..nnt balik umah aku tgk k..sure comel Hardy...

Syasmeen said...

Hirda....sukanya meen tgk hardy pandai baca doa makan tu...comelnya ntah bila lah airiena nak blh mcm tuh aah lah cepat betul hardy hafal....

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha ha...comey!! comey!! siap goyang2 pale n badan....kiut sangat....dah pandai hardy bace doa, dengar butir2nye....mase tgk video ni si mia n mija tgk jugakk\.....gelak2 dieorg tgk...siap ikut skali bace ngan hardy pastu request nak tgk byk2 kali .....he hehehe....

yg tak tahan tu, part last, mamanye suruh tepuk tangan tu....he he he he.....cute!!!!

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

sweeeeeeeeeeeeeeeeetttt sangat.. aku tengok ulang tayang seploh kali tau.. suka tengok dia baca sambil kepala lentok kiri kanan ikut rentak doa.. tapi aku conpius apa yang dia baca lepas dia cakap amin tu..

yong ibu chem said...

dia memang cerdik lah hardy ni..alhamdulillah..

ILA said...

aduhh sejuk perut bila dengar anak2 pandai baca doa kan?...

sungguh comey HARDY baca doa tuh...suka tgk mulut dia hahahha

As said...

hirda... comei nyer hardy shah baca doa... best arr.. aku suka... suka aku tgk... pandai dia...

~~ciklinn~~ said...

aku kan hirda ni yg ke 2juta ratus kali masuk isni tgok hardy baca doa..hahahha

Linda Latip said...

hehehe hi hirda..hardy dh shat tak? hehee..mjenguk ke sni kot ade entry besdei nana..sian hardy ye..takpe lenkali ade nxt besdei party haruss enjoyyy..sian mama tak senang duduk ..

anyway salam pkenalan to hirda huhu..

farrahar said...

alahai COMELNYAAAAAAAAAAA!!! gerammmm!!! well done hardy boy!

LeenA said...

tumpang lalu...saje singgah..n terpersan sorg bdk kiut ni recite doa mkn...


sgt cumil ...saye suka...