Nuffnang

Tuesday, July 2, 2013

Disney's Hollywood Hotel Promo @ Asiatravel

Ladies...
ada sapa2 yg nk pi HKDL from now till end Oct 2013 ni??
and plan nk stay kat Disney's Hollywood hotel?

If ada... pi cepat booked kat http://asiatravel.com/
Derang offer price lg murah from website HKDL for Early Bird tu. Plus... dapat free 1 airport transfer to hotel. Plus... leh beli tix masuk DL for 2 days sorang less HKD30.
for 3 days 2 nights stay cost us RM1434. Altho still mahai fr kami pi dulu. But... oklah...HKDL pun semua dh naik rega dah.


u can find ada ayat free airport transfer tu.
btw..if korang click link "FREE Airport Transfer" tu, dia will mentioned promo till 15 Sept 13.
But bila aku email tanya, actually dia extend the promo.

Malas nk pikir panjang, Zassss.... terus je kami beli semlm. Takut tunggu punya tunggu nak tix murah, sekali amik ko fully booked pulak.
Ohh cannot2... mcm tak tau luck aku ni kan? Satgi aku tunggu, lagi makin naik rega.
Selagi tak booked hotel, hari2 dok masuk website dok survey hotel price.

Nanti dia bg link soh isi details arrival. Nanti sampai sana terus pi Kat counter dia to get this FOC airport transfer.

Kami will pi end Sept ni coz nak bwk dobot jumpa "udiiiii" dia.
Mak derang tak tahan nk tunggu sampai dobot umo 4 thn baru nak pi balik, coz dok tgk AA buat promo tix murah. So, umo 2 thn pun bulehlah! Tix masuk DL still FOC lagi. Buffet bfast pun FOC lagi. kikiki

Konon trip ni for dobot's post-bday present & abg dia pre-bday present. Fair & square. sorang bday bulan Aug, sorang bulan Oct. so, kita pi bulan Sept. takyah nk gaduh2.
Last time pi pun aku rs camtu gak. Pi bulan Nov. So celebrate bday hardy (Oct) sekali harung dgn anniversary (Dec).
Motip kena gak pi holiday time special occasion?? ehhh... itu mestiii......

Rasanya time kami pi tu DL dah start Halloween theme. Jangan anakku dok buat perangai penakut dah la.

Now, cik puan hirda leh idup aman bahagia, cuma tinggal nak renew/buat passport for the boys je.


6 comments:

Cik Nurul Pinky said...

fuyoo kak g HK lagi hehehe tapi kalau g sana ada anak-anak memang best sgt2 kan...

Puan Mimi said...

good info poms..

Mimi said...

woot woot...best deal tu...FOC airport transfer and tix masuk DL less HKD30..
tenang sket hati kan da xyah pening hari2 tgk hotel rate..

elly nadyra said...

wawawa dia pi lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zana Nordin said...

yuhuu....
mau ke HK lagi yerk cikpuan
seronok ler dobot...
abg hardy pun sure double seronok..

mama leen said...

aaaa bestnya..