Nuffnang

Wednesday, July 3, 2013

Wordless Wednesday - 43

2nd attempt to cook Buttered Prawn berjaya!!
I use penapis teh time nk tuang telur kuning tu.
So, it will slowly turun dgn halusnya...
for recipe, pls go HERE

10 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

wow!!! nampak menarikk!! siap ada creamy sauce ekkk udang tuu...

recipe plisss!!!!!

*∽ IZAN ∽* said...

Eh recipe dah adaaa.. ok tenkiuuUuuUuUuuUUu!!! boleh cuba try test gak nihhh hihihihi

lizz said...

terlio i tengok...semuanyer sedap-sedap...

Hirda Ibrahim said...

Izan- selamat mencuba!!

Hirda Ibrahim said...

Lizz - yg butter prawn tu je special. Yg lain tu recipe bodo2 je.

elly nadyra said...

amboi, 2nd attemp dah berjaya, kelas ko hirda

Mimi said...

yummy...

lieyalatif said...

babe!!! seb baik tahun ni kite berbuke puase kat hotel...kalo potluck mmg aku mintak ko buat butter prawn ni tau tak!!!

onniesham said...

ntah bila aku nk try resepi ko ni... leh plk lupa bli udang.. kalo x.. hri ni dh leh buat

Emy Omar said...

Berkobar-kobar nak try resipi butter prawn ko tu hirda..pernah buat few times before tp x jadi part sarang2 tu ha