Nuffnang

Monday, September 15, 2008

cuti...

kepada warga selangor ( i mean yg berkerja di selangor ye) & negeri2 yg sewaktu dgnnya...

apa plan korang rabu ni aaa?

sapa2 kerja kat kl..pi kerja elok2 k? hihihihi... ;)

my to do list:
1) buat kuih raya
2) tgk tv/dvd
3) still online check email office
4) window shopping

hmmm...

i go for no (4). coz..

1) buat kuih raya - x leh coz hardy ada.
2) tgk tv/dvd - sure kena layan hardy tgk nemo dia je.. isk..isk... boringnya. citer lain la hardy plssss!!
3) still online check email office - aku tgh cuti kan? x yah le rajin2 kan diri sgt... hehehe

shopping malls..here we come....

10 comments:

lieya_latif said...

argh!!!!!!!!!!!! tensen tau hirda ko buat entry ni..saje laaa tuuu nak bikin panas hati orang2 putrajaya....weeiiiiii kiteorg tak amik laa cuti nuzul quran...sah2 kene bangun pagi gi keje!!!! huuuwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

`aza`~ummie afiq~ said...

bukan org KL jeerr kejer...org Putrajaya pun...selamat bekerjalah yeerr :).....aku pun akan buat lawatan ke shopping malls jugak rabu ni...hehehe

Mimi~Najeeb said...

chop...confirm ye cuti hari Rabu ni utk Selangor? aku nih ketinggalan sungguh...yahuuuuu..shopping malls la kitaaaa..

Sue@MamaMaryam said...

aku keja la wei........... huwaaaaaaa en abu jg maryam arr...

Cik Puan Mimi said...

waduh. waduh jeles kok ini macam... dah ler laki aku pun cuti, aku kena kerja. conpem aku kena drive sendiri rabu ni.. waaaa aku tension..

hirda, kau dengan aku ni sama jer.. kaki shopping.. kan best kalau duit banyak berkepuk2.. apa plan kau nak shopping kali ni..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

banyak lah alasan ko ni hirda..kalo bab2 shopping buat2 tak de alasan jer..keh..keh..baju raya hardy dah settle ker???

Ayong said...

yessssss shopping malls...here we come!!!!! terapi..terapi...terapi...

Cik Puan Mimi said...

hirda, meh datang amik award lagik!!!

Hirda Ibrahim said...

lieya ~ ho ho ho. aku terlupa yg putrajaya tu bukan selangor... selamat bekerja yeeee.... ;)
aza ~ yeah.. shopping malls le kiteeee...hihih
mimi ~ a ah mimi, coti. aku awal2 dh tau.. kalender dh siap highlight nihh.. bersama2 lah kita menawaf shopping malls ye... ;)
sue ~ sib baik en abu ada. hardy punya nursery pun tutup.
mimi ~ kannnn??? kalu duit tu boleh diprint2.. bahagia idupppp...hihihi. aku nk survey sandal kat hardy. sandal dia dh muat2 dh. cepat betui pembesaran kaki dia. nk tgk kat al-ihsan. selalu ada less gak.
iena ~ hihihi... baju melayu hardy tinngal nk alter tgn & kaki je. esok aku bwkpi kedai alter. baju modern semua made in BANDUNG yerrr... ;)
yong ~ terapi minda tuhh.pastu lepas balik umah dok kira budget...kehkehkeh...

Jasfyra said...

hirda, daku pon akan bershopping...sangat bagus soping rabu ni sbb maybe xramai sgt org sbb org KL ngan putrajaya koje...kekekekeee...best2