Nuffnang

Sunday, September 21, 2008

break fast @ Flaming Steamboat

yuhuuuu...

sorry le kengkawan... cik puan hirda terover bz skit minggu ni..
benci tau..lagi nk dekat cuti lagi byk issue pulak...

ok..ok..back to citer berbuka @ Flaming Steamboat..

sian kat hubby, dia x mkn & x suka steamboat, tp aku pujuk/paksa gak dia pi. end up, hubby mkn udang & nasi goreng je. yg bini & anak dia pulak (actually bini dia je).... mkn steamboat punya le byk... ;)

oklah enjoy the pics ye...


ni le cara hardy senyum now..hihihi (pic courtesy fr Sab)

dapnya nugget

iman pandai pose bila org snap pic

dua badek ni memang best kalu bwk pi tempat mkn. baikkk je.

farhan


emily - yg buat hal dia sendiri.. ;)

sempat snap pic ni... tom yam punya portion dh nk habis pun..

mimi yg paksa emily pose...

lieya, mia, mija

us


adam mood baik lagi time ni

9 comments:

Mimi~Najeeb said...

syoknyer makan2 ramai2...selain ramadhan dia ada jugak tak buffet kt sini? harga camna? ni dekat dak dgn Sunway Pyramid?

lieya_latif said...

ciannye ko hirda....lagi nak cuti raye lagi ko busy yeak....he he he he

hirda, lieya mmg suke le tempat ni...maybe kan ke situ lagi....coz..i love steamboat!!!....tak puas laa mkn ari tu...ape yg aku amik sume aku tak dpt makan (2 piring bendealah nak di steamboat aku amik)...tapi bile shah cedok dlm mangkuk ...bende yg tak best die letak...hu hu hu aku tau, ni mesti die dah bedal dulu yg lelain...so aku dah pakse ajak die gi lenkali...keh keh keh keh

alah, ko ckp anak aku baik, hardy pun same...khusyuk mengadap tho=star die tu....sampai lime bijik star tercampak kat lantai....he he he eh

smlm gi buke kat jw marriot putrajaya...anak aku moody ko tau...tak cam kat flamingg ni behave jek....hu hu hu

Ayong said...

bila cuti rayanya hirda??? yong kat opis ni kepaladah melayang pikir nak balik kg je dah ni..hehehehhehe

eija28 said...

wah....kak hirda dah hapdet erk...suke tgk the piccas...cantekk...hardy budak baik kan...tak habis2 dgn star dia..kak hirda nanti email kat eija pic ori iman tu boleh...tq....SELAMAT HARI RAYA dr eija utk kak hirda sekeluarga

lieya_latif said...

cik puan hirda ...anda di tag yeak....

Sham Ummi Echa said...

cntik2 pics..besnya korang brbuka ramai2 kt flaming tu yer..lenkali ajak ler daku sekali..huhu.hu.. dgn x malunya aku mengoffer..hahaha

Cik Puan Mimi said...

masih terasa2 kemeriahan berbuka puasa harikan.. suka tengok hardy yang asyik mengunyah nugget dan melontar star kat bawah meja.. hahahaha

next year kau organise lagi tau.. aku insyallah join jer.

Marvin said...

For my part every person ought to go through it.
free games for all | free flash games | pc games download 247 | free games | miniclip games

Garry said...

This can't really work, I believe like this.
Beef Bourguignonne II