Nuffnang

Monday, September 8, 2008

FRUST!!!!

why i dunno about this warehouse sale????

dh le dekat sgt dgn area umah.. pastu last sat & sun kami leh dok lepak2 kat umah x tau nk buat apa lagi...

isk isk.... FRUST!!





3 comments:

Nazathul Hamimi said...

ala ruginyer... kalau tak mesti dah borong somethingkan untuk hardy..

yang mimi taukan hirda, last week sampai bila (tak perasan) memang banyak warehouse sale..

ada kiko, padini, timberland, hush puppies dan banyak lagi.. aku dah ler balik kg weekend lepas, so aku memang confirm miss warehouse ni.. tapi laki aku sempat sambar kasut kat timberland!! dia pergi dengan geng2 dia.. cishh sampai hati tinggalkan aku..

MommyLil' N said...

ala..frust tul..dah la barang semua mcm best..
kena rajin bukak lelong.com.my la pasni..
tapi perasan dak bulan posa mmg byk orang buat warehouse sale..

Hirda Ibrahim said...

mimi ~ tu la, aku pun perasan.. tapi yg ni aku tak tau pun. aku frust sgt coz dh dekat gila ngan umah..hu hu hu..kalu x, leh lah "menolong" menyemakkan lagi bilik hardy.. he he he
mimi ~ ada playskool tuh... isk isk..
hirda x tgk lelong. try masuk website ni http://www.shoppingnsales.com/