Nuffnang

Thursday, September 11, 2008

craving for....

its almost 11am... tapi aku terasa nk mkn...

appetizer - stuffed mushroom @ Italiannies

main dish - shrimp pasta @ Tony Roma's


dessert - classic cheese @ Secret Recipes

ohh... drooling.

agak mengada2 'keteringinan' aku kan? each fr diff restaurant. tobat hubby aku x layan kalu aku request camni..hihihi...MENGADA!!!

8 comments:

Mimi~MommyLil'N said...

sedap2nyer semua food terutamanya Shrimp Pasta and cheesecake itu..
Bila la nak berbuka kat luar...asyik param jek..nak try ajak baba najeeb la ini weekend..hihi..tapi masalahnya aku x posa..sgt ngengada ok nk makan kt luar pulak..haha

lieya_latif said...

wah....sodapnyer....ko ni hirda bikin org xpuase ni terliur jek haaaaa.....muwakakakak...dah le aku ni antu udang....nyum nyum nyum....

Sue@MamaMaryam said...

aku yg x posa ni pun nampak mknan terus lapo ko tau.. huhuhu..

Jasfyra said...

adoi la....lapar terus.zura xposa tp xbwk makanan lak..terliur ngk shrimp pasta tuh.tp xpernah mkan lagi.sedap ye?cewah leh tanya lak..hahaha

Cik Puan Mimi said...

halemak... sodapnyer makanan... syok oo kalau dapat makan semua ni nak2 classic cheese cake ni.. terliur beb.. harini aku baru stat pose balik.. perut dah kerok kerik kerok kerik...

minggu ni insyallah aku pergi buffet kat mana2 kot.. mintak2 ler ada dessert yang sodap2.. hehehe

Ayong said...

ekau mmg bikin den lapar ha..rasa cam nak gi terjah aje ni! heheheheheheyang pasta tu mmg menikam kalbu lah!

faris iman said...

sedap2 lor makanan tu kak hirda...mee udang yg x tahan tu...insyallah eija nak mkn buffet sambut anniversary dgn besday iman minggu dpn...

`aza`~ummie afiq~ said...

hirda oooiiii....ko betul2 menguji kesabaranlah..tayang food dalam bulan2 posaa nii :)