Nuffnang

Sunday, November 30, 2008

I got it!! i got it!! hahahaha

video

video taken when we on the way to raub to attend a wedding. pic pi Rabbit Park will upload nanti2 k? :)

note - hardy nyanyi "mary had a little lamb", "baa baa black sheep" and "london bridge is falling down" kot. LOL. aku baru perasan, hardy bukan sebut "tek eyem". dia sebut "tek ellem".

14 comments:

~aza...as / ummie afiq~ said...

hahahaha....aku gelak & sengih sorang-sorang depan PC ni tengah2 malam dok dengaq anak hang nyanyi LOL :D...cuuuteelaahhh hardy oooiii....pandaaaaiiiii nyanyi...walaupun tak paham sebutir patah perkataan pun...but melodinya tu tetap ada....hahahahaa....sooo swweeettt :)

sue@mamaMaryam said...

hahahaha comel sora hardy...

eija28 said...

wah...hardy pandai nyanyi lor!!!!!bukan senang nak amik video dia kan kak hirda?

lieya_latif said...

kahkahkah...gelak2 aku dgr anak bujang ko ni nyanyi ...tapi kire okey laaaa....walaupun pitching lari...melodi tetap ade.....he he he heh

aku suke laa suare serak2 basah hardy ni.....comel jek aku dgr....he h ehehe

Sue@MamaMaryam said...

re: weh aku br tgk kt speedmart smlm huggies rm 35.90 sajok... cepat serbu!!!!

Sham Ummi Echa said...

alahai..comeinya..
geram aku dengar sora dia.. serak-serak kering gitus..hahhahaha...

Mimi~Najeeb said...

aiseh nak kena tgk kt rumah lah camni..ofisnyer speaker cam kena disable jek ..nyampah akuu
Hang dpt dak info aku sms pasal MC hari Sabtu tu?

Azie said...

hahaha tek yem...dia sebut lucu la

Puan Iza said...

hahahahhaha...gelak2 aku tgk video hardy nyanyi nie...kelakar la.....tapi comel jer suara hardy nie....
ermmm...bila nak pi jumpa hardy nie....????

pssstttt, hirda...sabtu or ahad nie kita org dtg umah boleh???? :-)

mrs khairul said...

soooooo cute sore dia hirda!aku ske yg dia nyanyi london bridge tuh..

weh aku jeles nih..aku stil xdpt nak amik video kanda nyanyi..dia pntg tgk aku pegang videocam/camera..cpt2 dia rampas ok...maybe aku kena sorokkn video tuh tp xdptlah amik gambo muka dia...

ILA said...

wakakakka...gelak guling2 aku tengok video ni!! aku suke...aku suke ngan muka selamber dia nyanyi tanpa menghiraukan ko yg sedang amik video dia!!

wanie said...

heheheh...comel je hardy nyanyi tu..pandai dai nyanyi baa baa black sheep tu

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

ala tomeinya hardy ni.. kelako tul ler..ngan sora dia yg serak2 basah tu..sangat sporting..***** auntie bagi..

Duane said...

Very useful piece of writing, much thanks for your post.
Mountain Resorts | hotels in Nashville TN | hotels Gatlinburg TN