Nuffnang

Tuesday, November 6, 2012

Hari sentap...

Ni aku update sambil terbaring depan tv dlm bilik sementara nk tunggu masterchef start.
Semenjak buleh update blog fr hp ni.
Wahhhh makin pemalas aku nk on nb.

Ni kejadian thari tadi. Coz x bfast kan.. So dia punya lapaq dah ganda 24.

Elok time lunch si afiq beriya ajak pi mkn kat food court kat building kenanga. Actually tekak mak mcm nk mkn scone.

Tu diaaa.... Sgt le mengada punya tekak. Lapaq tergedik2 tapi nk mkn scone je?? So permintaan x dilayan.

Sekali sampai food court tu nampak lauk2 dia mcm menarik. So ceduk... Ceduk... Cedukkkk...

Sekali time nk byr. Aku rs mcm sayup2 je bila budak tu ckp. RM 10!!!!
Aku tanya balik "berapa??".... "rm10".

Yg aku pun baik je terus byr. X tanya byk. Oh jaga standard le konon. Chehhhhh.....
Korang tgk le pix kat bwh ni... Ikan kembung + telur sambal + sayur campur + nasi kosong.
Ni price range mana le derang guna ni??

Sanggup kami x order air coz sorang2 kena charge mahal.
Balik opis. Telan air kosong sudah!!

Nak memujuk hati yg lara. Wife si afiq belikan kami scones fr crumbs, pavilion.
Waima scone tu x menepati citarasa 100%. Tapi bulehlah nk mkn. Yg scone chocolate sedap!!!

Tu pun perut2 jin ni ada hati ni pi tapau starbucks pulakkkk!! Sib baik ujan lebat.
Nampak benor Allah x restu. Mkn x baca bismillah le tu.



3 comments:

Munie Mustafa said...

gila mahai wei ..kat sini lauk cam tu paling kuat RM5 ja la ..tu pun termasuk air sirap hang ....

onniesham said...

hoihh giler mahal kooo.. dah ler ikan tu kecik je aku tgok.. eh aku plk yg sakit hati nih.

scone tu dia buat petak cam2 mcm choc cookies plk

ellynadyra said...

gila mahal!