Nuffnang

Friday, November 23, 2012

jeram lagi...

ni masa cuti deepavali. Cik Puan Mimi ajak kami ramai2 pi makan kat Jeram pulak. Rasanya Lieya and Sham x pernah makan lagi kat sana.
thanks Mimi & Din. kenyanggg kami semua.

diva of the day!
dobot x bwk coz makpak dia nk mkn dgn aman.

sesi pilih ikan.
*pic courtesy fr mimi

ni ketam betina naaa.. coz cover bwh tu lebar. if ketam jantan bentuk cover dia mcm G-string. LOL
rupanya ramai x tau camna nk differentiate mana ketam jantan & betina. 
aku tau coz mak aku yg ajar.
pilih ketam betina coz ketam betina ada telur & isi pejal lg.
*pic courtesy fr mimi

yg kanan sekali tu mentarang.
so mimi order 1 plate.
eh baru aku perasan dia eja PLET?? eh peliknyaa..

mentaran kat situ derang memang buat bakar je. kita memang x buleh pilih nk masak apa.

ni isi dia.
aku rs kupang sedap lagi.

bagus budak ni diammm je.

we ordered air oren & tembikai.

some of ketam sambal.

sotong tepung & udang butter.

telur dadar.
hahahah tetap nk tunjuk.
ni for the kids.

bapak2 dok ujung sana.
*pic courtesy fr mimi

mak2 yg bulat2 tomei2 ni dok ujung sini.
anak2???
anak2 busy main kat playground.


2 comments:

onniesham said...

lapaqnyaaaa tgok pic food ni sumer. pasni kita g bagan lalang jom?

elly nadyra said...

best best seafood memang best