Nuffnang

Thursday, November 29, 2012

Nuffnang Baskin Robbins - Flavor Election Finale

NOTE : this is a super long entry coz ada byk pixs. so as usual. cerita with the pixs ya.

still remember this ENTRY?
since sham pun dpt. so we decided to bwk laki masing2.
balik kerja, siap2. zassss... kami gerak pi publika. dah le tak pernah sampai seumo idup kan?
dgn jamnya coz Friday.

finally! sampai gak. after merempuh 1.5hours traffic.

thats the gedik bini with the laki yg kena paksa pose.

programme for that night.

aku pun tak tau apa motip aku pose tunjuk signboard tu?

queue for registration.


semua smooth coz tak ramai org lagi.
ada 2 register counter.
1 for blogger. another 1 for media.

aku dapat tee hitam & sham dapat tee pink.
so aku swap dgn cooi.
bg guys tee hitam.

we need to cast a vote before we can start makan.

these are the finalist & ice-cream apa yg derang pilih.

camwhore sgt!
dalam toilet tukar baju. coz kena pakai tee ni baru leh mkn ice-cream tu sampai terkeluar balik.
so kena lah snap pix sendiri.
eh... camera aku tu dh 2 thn rupanya. ( iklan jap)

cute kan wording belakang dia?
this is for Sixth Seal supporter- cookies & cream

cookies & cream.

tapi aku nak try Jamoca Almond Fudge dulu.
this is my fav & wajib mkn ni if aku pi BR.

my 1st cup!!

shahnun pilih World Class Chocolate.

Shahnun's.

Mine!!

elok lepas snap pix ni. hujan start turun.

black tee is for Proudduck's - Pralines 'n Cream supporter.

the motto pun comel!

tapi still x leh lawan kecomelan pompuan berdua ni.
kahkahkah

BR mascot!


my 2nd scoop.
Very Berry Strawberry.
i opted for cone pulak.

that's the stage.

since derang tak sediakan kerusi. semua kena berdiri je.
eh lenguh wei kaki.
so, kami selamba je duduk bersila kat tiang tu.
pastu baru la ramai gak ikut.

my 4th scoop. Praline's n cream.
my 3rd scoop is cookies & cream.

Orange tee is for Hanis Zalikha supporter.

the finalist blogger.
from left : hanis zalikha's representative. coz dia tak dpt dtg; Kinky Blue Fairy, KY Speaks, Sixth Seal and Proudduck.

semua kena interview & bgtau why they chose that flavor & what they can offer if they win.


ok... meh kita sambung camwhore lagi shamsinar!!

ada game to finalists. sapa dpt mkn paling byk ice-cream in 2 mins.

then derang open to public gak.

aku curi2 snap pix ni kat belakang mamat ni.

my last & 5th scoop. tetappp amik Jamoca Almond Fudge!

time ni ujan dh berhenti.
semua dh kenyang gila mkn ice cream.

result time!

top 2! hanis zalikha & proudduck!

Proudduck won!!

the parking is damn cheap!

balik, kami singgah kat murni ss2. aku tak kira.. aku nak jugak2 tomyammmm...
tekak dh letih mkn manis jek.

balik rumah shahnun tanya
"eh i pakai tee for yg menang kan??" *sambil senyum2 kembang2 idung bangga.
ha e laaaa.... penting ke Yang?? 


so, kesimpulannya... it was a great event organize by nuffnang.
tapi dalam ramai2 blogger yg datang tu. sorang pun aku tak kenal. Eh....macam le orang kenal ko kan hirda???? hahahaha. ok.. tak lawak.

3 comments:

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhhhhh kelas koooo!! jeputan khas nuffang okeyyy....

paling best dpt melantak aiskrim sesuka hati tuuuuu..jeles aku...sbb semalam baru pi mkn BR....ko mkn free berkali...aku makan sekali kene bayar hokey hahahahahahaah

yeay!! vivy menang!! aku suke dieeee!!!

onniesham said...

auww sudah hapdet rupanya.. good2

senak perut melantak aiskem,, mujur x kena kncing manis ko.. tp dlm senak tu ttp gak nk melantak kt murni..hahaha

poms..why senun x off flash.. muka haku cam tepung gomak jer..(dasar xleh terima hakikat)

elly nadyra said...

hamboi, puas ko melantak BR tu kan, tak sesia pi!
t shirt dia sangat cute.....laki ko ni setia tul ikut kan, sehati sejawa tul la!