Nuffnang

Thursday, January 31, 2013

BBQ buffet dinner @ SDCC

Date: 28th Jan 2013
Time: 6.30pm - 9pm
venue: Sime Darby Convention Centre (SDCC)

last Monday aku & shahnun kuar dating. wahhh dating lah sgt. Shahnun purchased the mydeal voucher for this BBQ buffet BUT only can go on weekdays. sib baik le monday tu cuti kan?


we r in BLUE!
sampai sana around 6.30pm. jln clear je.

terbentang nama aku atas meja.

my starter. 
heran gak aku camna aku leh telan salad ni? tapi serius sedap.
krup-krup-krup aku kunyah.

2x aku makan.

otak2.

semangat laki aku mengadap lamb.

cannot resist with these dessert.
comei2.

my pari bakar and ikan kembung bakar (kat belakang pari nun)

atas - sago gula melaka. sago2 dia besar2 mcm pearl bubble letak dlm air tu.
aku mkn 2x. sedap!

sago tinggal suku.

ni dessert shahnun. tapai and kek kecik2.

ni dessert aku lagi. double scoop ice cream with over-acting toppings.

b4 balik.shahnun ajak aku pi buat sandwich. oklah not bad.
tak habis coz kami full sgt cam ulaq sawa.


basically, food dia not bad. tapiiii... food selection dia sgt le limited. and sikit compare to apa yg dia tulis dlm voucher mydeal tu. especially part BBQ. hellooo.... sah2 nama dia BBQ buffet. sekali benda2 yg ko BBQ just ikan kembung, ikan tenggiri (yg sgt le sikit. aku x sempat amik), ikan pari, clam, chic, lamb. Dlm voucher tulis ikan ada le 5 jenis, udang sotong, meatloaf, lamb, ribs, etc. serius sakit ati jek.

so.. aku dh selamat karang email yg panjang lebar kat mydeal and complaint. Details aku letak, apa yg ada apa yg takde compare to the details stated in the voucher.
Derang dh acknowledge my email and will take action on it.
Pantang tok nenek aku ko tulis lain, ko bg lain. Grrrr...

sib baik esok aku cuti hari wilayah!! (apa relevantnya ntah muhahahha)

3 comments:

Puan Mimi said...

eii teruknya.. aku pun pantang orang cakap tak serupa bikin ni. bagus ko pi complain, so that nanti kalau derang nak buat promo kat mydeal tu, derang leh take note.

lieyalatif said...

ooo ade gak cam ni kan...tulis lain bagi lain...aku mati2 ingat kalo promot kat kupon2 tu same ko...ye laaa aku mane penah beli kan....nak tapi takut2 hahahaha...mak kan kampungan hahaahahah....

ape2pun korang dpt dating laki bini...quality time together gituuuu heheheeheh

Munie Mustafa said...

salad2 tu mmg sedap la hirda ..aku selalu beli kat tesco ..mmg krup2 kalau makan ..sebungkus daun2 sald yg campur2 tu ..tibai kat aku sorang ja ..