Nuffnang

Saturday, January 5, 2013

Only in tesco shah alam...

For the 1st time Avent kuarkan botol susu yg bukan wide neck.
Or.... Adakah aku yg x tau?? What everlah. Yg sure. Botol ni x de dlm website avent. Takde kat mothercare and kedai2 baby kat pavilion, s.pyramid or s.parade.

Camna tu?? Ada kat tesco s.alam jek. Terus mak bangga jadi warga s.alam. Lol
So... Aku try beli kat si hazry semlm. So far aku tgk.....lajuuuu je dia minum susu. Gulp.... Gulp... Gulp....
Rsnya dia suka dgn puting berlekuk2 tu.
Ok adik... Bagus. Kembalikan ur bulatness yer....

Price : rm24.90 for 8oz bottle. / single bottle

7 comments:

elly nadyra said...

Gila aku x puas hati nih

Mimi said...

ada one size saja?

Hirda Ibrahim said...

Ada 3 sizes. 5oz. 8oz and 10oz. Yg 10oz tu rm26.90 per bottle. Mcm dlm pix. Yg 5oz aku x perasan. Coz anak dh besaq kannnn. U can buy double pack gak. Aku nk try 1 dulu.

lieyalatif said...

beb thanksss!!! beli kan aku ....siyes dayyan pun suke koooo...aku pun rase sebab puting yg belekuk tu...mule2 die hisap tu, die sedut due tiga teguk, lepas tu die kuar kan puting dari mulut die n die tgk puting tu ....pelik kot rasenye belekuk2...aku risau dah takut die tak suke, alih2 terus masuk mulut, cari port baring...licin sebotol heehehehhehe....

onniesham said...

eh apsal xde kat website? so nk bli hanya di tesco,s.alam je ke?

Anonymous said...

4 info...rasanya kat carefour subang jaya ada....azean

Hirda Ibrahim said...

thanks for the info Azean. :)
i pun dah lama x pergi Carefour.
coz the nearest carefour fr umah is at sec 23.