Nuffnang

Wednesday, January 16, 2013

rezeki tahun baru...

berita hangat! berita hangat!! kejadian baru semlm...


cuba tgk nama sapa kat dlm pix diatas tu??? vavavaaaaa.... terkezut mak semlm. masa mula tgk. tak perasan nama sendiri. coz dok ujung kan. sekali tenampak "ehhh... tu nama aku". terus happy!!

kan best if dapat Ipad2. leh bg dobot. tu diaaa... dobot jugak yg untung!
tapi tix wayang GSC pun dh ok sgt tu. Alhamdulillah. tgklah wayang sampai lebam!! aku google semlm premier class tu only kat GSC the Gardens. ai seyyy... so nak tak nak. terpaksa le pi sana nk tgk free movie kan?

actually aku tau pasai contest ni pun masa pi mkn kat TGIF, ni the ENTRY

ada iklan dia letak atas meja. knowing me yg cukup suka join contest2 yg ONLY melibatkan online. aku tanya the waiter. Waiter dia kata, nanti dah bayar dia will bg card with unique code. the rest dia soh bc dlm FB TGIF's Malaysia.

HOW TO PLAY:
1. Spend RM80 at any outlet and ask your server for a serial code number. 
2. "LIKE" the TGIF Page.
3. Click on our 12 Gifts Of Xmas app and start guessing what the 12 gifts of Christmas are to win! We've been releasing a new gift every 2 days, so start guessing now!
4. Best used with Firefox or Safari, and not on a mobile device.


Senang je rupanya.
x sampai 5 mins dah siap. pastu aku dh lupa pasal contest ni. coz aku rs mcm x confident jek leh menang. 12 gifts je kot. yg join beratus.

so, moral of the story today yer kawan2 (ilmiah sangat):
1) if dah rezeki, memang x ke mana. Just kena usaha sikit je.
2) if you read my entry why we chose TGIF that night. Korang will tau yg TGIF ni 2nd option coz jalan nak pi Citta Mall jam yg amat. so, if jalan tak jam, sure kami x mkn kat TGIF, sure aku x tau pasai contest ni and sure aku x join contest ni. Got it?? maksudnyaaaa.... ada hikmah disebalik jam hari Jumaat tu. :) Only Allah SWT knows what the best for us.

hope this is a good start for moreeeee happy news in 2013. Ameen.

6 comments:

Zana Nordin said...

he he he....rezeki oooo
sakan ler ko tiap2 minggu tengok wayang..
congrate cik puan

Cik Puan Mimi said...

rezeki tahun baru/awal tahun.. pasni boleh join contest lain plak..

lieyalatif said...

beb, ko mmg sentiasa lucky kalo join2 contest ni...tahniah beb.....untung ko!

elly nadyra said...

hohoho rezeki tuh, best best untung, ko mmg rajin kan join2 contest!

Mimi said...

alhamdulillah rezeki thn baru...best tu premier class..

onniesham said...

alhamduillah..prmulaan yg baik utk thn baru