Nuffnang

Sunday, March 3, 2013

BIG's 1st anniversary

Halu2...
To those yg wondering aku kerja kat mana. Here mak nk announce...
Aku dh official menjadi TuneMoney staff. Or to be specific apa2 yg kena mengena dgn BIG loyalty program. Yg sure kerja aku tetap involved UAT testing bagai. Ai loikeee....

1st day masuk kerja. Mlm tu terus ada annual dinner. So we are invited as well altho baru masuk sehari. Muhahaaha...
Theme dia red/white OR any AA destination. So..aku and afiq cari balik baju bollywood yg kami pakai masa annual dinner in 2010. Sib baik le muat lg. Legaaaa....

Basically it was a great party. Lucky draw semua menarik. Cuma aku je x lucky enough. Haihhhhh....

But Tony announced something that really make the staffs scream...
Bonuses for 2013 yg rsnya kompem aku x dpt. AND......
We get 90% discount to all AA destinations. Ok... Yg ni aku super excited!! Altho only for staff je. But oklah kan. Better than nothing.

So... My wish for 2013.... Hope BIG will grow bigger not only in asia but in the world!!

Ps: Hv u got ur BIG card yet?? Ngeeee....(sempat lg iklan tu)

3 comments:

Puan Mimi said...

setia afiq ikut ko kan. hehehe

btw cantik ko make up poms.. sangat2 gebu muka ko... gebu bukan gemuk tau, tp gebu cantik!

Jasfyra said...

tadak card big..tp aku dah betukar ke tune talk..cm best pulak rasa..point2 leh tukar ke tiket kapal terbang nnti..hihi

elly nadyra said...

eh aku ada kad ni, tapi tak activate pun lagi kekekekekeke dah setahun lebey aku dpt kad ni