Nuffnang

Monday, March 25, 2013

Greetings from Paris

Halu2 ladies....
Kerja ke? Today dh nak balik mesia. Oh i miss mesia. I miss mesia sun!. Sini snow and sejuk gila babis. Dh 0 deg. Semlm pi Legoland Windsor nk naik ride pun terketaq2 coz sejuk gila.

Eh title greetings fr paris kan?? Tapi meraban cerita lain.
Ok... Day 3 kami kat london. Bgn pagi2 nampak dh start flurries. Alhamdulillah... Termakbul impian nk merasa snow. Melompat2 kami happy. Pkl 5am gerak pi st pancras station coz nk pi Paris naik euro train.

Snow makin lebat turun. Kami je manusia yg x habis2 pose kat tgh jln. Nampak benor jakunnya. Hahahah
Tapi Paris weather sgt2 cantik. Altho sejuk tp x yah pakai gloves pun ok. Next time mai paris je. X yah pi london.

Oklah enjoy the paris pix ya. X best update fr hp ni. X leh bebel byk.

From Paris with love,
Hirda Ibrahim
(wahhhh... gila perasan signature... heheheh)

6 comments:

Zana Nordin said...

waaaaa...PARIS...
kota romantik...for loving couple..next time ko gi shahnun plak erkk...

oo....dpt berangan jer lah nak sampai sana.....

happpy holiday dear..

onniesham said...

bila la aku nk smpai sana ko... hahaha

wahhh segaknya bapak ko... ala2 sultan azlan shah gitusss

Emy Omar said...

Ko dah sampai sana Hirda,aku ni entah bila la kan..tak sabar nak tunggu full story dari ko balik Msia nanti

elly nadyra said...

wah wah wah tak sabar nak tgk gambar byk2, semoga selamat pulang ke kampung halaman ye!

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..