Nuffnang

Friday, March 22, 2013

Greetings from London

Hiya ladies...
Now pkl 1.30am london time. Mesia dah 9.30am. Mata dh kuyu tp x tido2 gak.
Fyi..flight kami takeoff pkl 11am ++. And touchdown kat london pkl 4.30pm (london time).

Sampai hotel pkl 7pm. Sekali konon nk kuar pi oxford street. Bus... Tube.. Semua nk guna oyster card.
Dah le nk bl oyster card kat counter dh tutup. Haihhh...
Sejuk gila weihhh... Nk jln kaki pi oxford street yg 2km tu dgn angin kuatnya.

Fuhhh cannotlah.
Esok jelah kita bl oyster card. Aku rs aku senyum pun x rasa. Pipi sampai pedih punyalah sejuk. Tu beru 5 - 3 deg tu.

Last3 balik apartment, mak aku dh siap masak nasi panas2. Lauk kupang and palak paneer. Heaven!!

Dh la nak tido. Nite2.

7 comments:

Cik Nurul Pinky said...

Akak jangan lupa update tempat-tempat yang best yer hehehe...

elly nadyra said...

wah! happy holiday!
tak sabar nak baca update nanti!
pastikan gambar byk ok!

onniesham said...

seronoknya pomsss.. 5 deg..sejk giler tu

yong ibu chem said...

Kebas montot duk lama. Enjoy ur holiday!

Puan Mimi said...

poms, panak paneer tu apa?? hahaha
lg satu, tiket flight harus simpan dalam album, bukan senang nak pi london tuuuuuuuu

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

IRDI TOUR BANDUNG said...

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717

WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335

Email : Irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..