Nuffnang

Tuesday, April 16, 2013

2nd week food

lupa nk update apa aku mkn for 2nd week. FYI aku turun lg 1kg. Oklah kan dgn diet suka ati aku ni. Konon nk ikut Atkins. Tapi takdenyaaa... yg sure aku memang totally tak mkn nasi, mee and yg sewaktu dgnnya. Aku buat mana terdaya jelah yer.
Tapi diet ni diet org kaya... benda2 yg leh mkn semua mahai2 jek. stress mak. Dalam pada stress tu pun x sedar diri gak. Tetap lunch pi Tony Romas, Chili's, etc.

Southwestern Corb Salad @ Chili's.
Portion besar yg amat! aku rs aku makan dh byk tapi x luak2 pun.

wantan soup fr uncle Lim's ikano.

Kickin' shrimp @ Tony Roma's.

bfast aku! sausage egg mc muffin.
roti buang. mkn daging & telur tu je.
cheese2 yg melekat kat roti tu habis aku korek.
sayang oooo...

Grilled dory & salmon + vege. bekal aku bila mood rajin masak ada.


6 comments:

lieyalatif said...

Yeay!!!! Turun lagi!!! Best2....tu le ko...best kan diet mkn sedap2 tp berat turun heheheheh....aku ni hah semlm 5 lai anta alter baju...nak kecikkan sbb dah mcm pki baju pinjam...

Ko teruskan tau poms....bagi selim mcm anak daroo hehehehe

Puan Mimi said...

syabas betey, walaupun tak strict sangat, tp still turun.. giler kagum!

elly nadyra said...

wah turun lagi sekilo...menu ko sedap2 la weiiiiiiii

Emy Omar said...

Grill dory tu mengiurkan la Hirda...caiyok caiyok...aku ni hari tu turun sikit punye cantik tp lately ni asyik cheatday je weight dah stuck kat 1 tahap yg buat sku stress hahaha

onniesham said...

kickin shrimp tu yg aku x thn tengok... hahaha konpem diet org kaya

Hazmin Hamudin said...

Sedapnya menu macam ni.. Tak makan nasi pun takpa macam ni. Tapi agak mahal. Hehe