Nuffnang

Friday, April 5, 2013

i heart Groupon... gak!

Happy Friday Ladies...
kejap je dh Friday kan? Ni apa plan korang lunch nanti?
aku plan if tak pi the curve, maybe nk pi tesco jek. hahaha.. very makcik2 kan.. lunch pi tesco.

eh sambung citer... b4 aku pi london, aku ada beli groupon Manhattan Fish Market. Rm49 je for set ni. If not total price dia lebih Rm100 including tax.
time nk beli, kena pilih nak mkn kat MFM branch mana. aiseyyyy... so my only choice S.Pyramid jelah.

so, sabtu lepas aku balik tu, waima malas gila nk kuar umah... oklah demi the boys... sian dh lama x bwk mai shopping mall. kami mai la pyramid. terus leh redeem groupon vou tu sekali.

dia sorang je dh cukup.
mulut mengomel non-stop.

hello.. helloooo...
takyah nk busy belek menu.
mkn je apa yg dlm groupon tu.

set tu bg 2x air gummy bear ni.

1x salad. tapi dressing kedekut gila.

1x mussel garlic soup with garlic bread.

1x Fried seafood platter

abg dh lapar terus ngap.


 si adik nampak fries je dia dh happy. dia mkn fries & nasi. banyakkkkk... good adik. kembalikan ketembaman mu ya.

nampak nasi satu cup kat dlm pinggan tu.
kami ingat dlm set tu takde nasi.
sekali shahnun pi tambah nasi.
rupanya set tu ada nasi sekali koranggg...
last2 memang byk x habis. tapau bwk balik umah.

fr MFM leh nampak rides for kids ni.
abg & adik.. mkn tp mata dok eyeing2 jeling2 luar.
aku ckp.. no makan.. no ride!!
pulun abg mkn bg habis.
ni ride helicopter. gegar2 pix.. tp x nampak hazry coz dia duduk kat lantai.
kg.com sungguhlah dikkkk...


 last2 the boys paling suka naik ride car pusing2 ni. 2x naik! jenuh dok ulang pi topup duit.
kellasss ko dik.. tiap kali lintas kami.. siap babai2. feeling queen sgt!!

3 comments:

elly nadyra said...

eh eh aku pun beli voucher ni, sekali 2 voucher aku tibai kakakakaka end up memang tapau bawak balik sebab byk sangat kan!

Emy Omar said...

Aku ada beli voucher makan2 kat tempat lain dgn Groupon Hirda..tapi nanti kalau ada keluar yg ni lagi,nak try gak le

onniesham said...

hahaha... ko tambah lg nasik?? mmg x abis ler kan... yg nasik dlm set dia tu pon x trmakan... byk giler.

sama la ko... yg aku pi tu pon dressing kedek gaks