Nuffnang

Wednesday, January 14, 2009

award by mimi


1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.
2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.


3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.
~ suka makan
~ suka kemas umah
~ suka shopping (window shopping pun suka gak... ;))
~ suka binatang berbulu esp kucing
~ suka snap picture. tapi x suka edit.
~ suka buat kerja last minute (ie: masa study dulu, study time nk dekat exam je & assignment tergedik2 buat time dh dekat dateline. now, client punya dateline pulak..hehehe)
~ suka berambut pendek (senang jaga & nampak mooooda skit..LOL)
~ suka kumpul perfumes.
~ suka kumpul kasut & hbag. tapi bila pakai, dok ulang pakai yg paling suka je...hmmm...
~ suka zzzzz......


nk kasi award to
~ sham
~ iza
~ zana
~ as
~ niza

12 comments:

Cik Puan Mimi said...

aku pun sebijik cam kau.. handbag dan kasut duk bersusun dalam rak, tapi balik2 pakai yang tu jugak sampai kusam/buruk/koyak

Mimi~Najeeb said...

aku pun suka wat benda last minute..sungguh tak elok utk kesihatan kan...kelam kabutss gitu..
Assignment dolu2 pun aku suka la rilek2 sampai last minute baru nak buat..ish ish..sib baik berjaya habihkan pengajian walopun tidak la terlalu berterbangan warna-warnanya..haha

lieya_latif said...

aku paling suke.....suke tdo tuh...hi hi hi...tang suke makan pun aku suke gak ...

eMMa@iKKa said...

Alamak daku pun ada homework nie dr Mimi..belum buat lagi ahhhh..Jap-jap lagi lah. Hirda suka kucing ek. Ikka pun suka. Dulu sblm kahwin ikka ada bela 3 kucing. Tp bila mengandungkan Trisyia terus bg kat org sbb rasa mcm lepas tu mesti tak terbela punya..Memang BETUL..dah ada anak tak ada MASA!!!! :)

Jasfyra said...

tang suka kumpul kasut & hbag tu sama ar...pakai yg tu gak kan..kekeke

Sham Ummi Echa said...

ko suker binatang brbulu ek..trbalik plak ngan aku..aku penggeli ngan menda yg brbulu nih..sgt geli okeh..smpai beg yg fesyen brbulu tu pon aku x sggup nk pegang..

ko tag aku lg ye...br jer setel satu tag td..nnt aku wat yer..

Puan Iza said...

Alamak! kena wat omwok gak ke :-).

Hirda suka kucing ker? iza lak tak bape suka la dgn kucing nie...geli semacam je rasa.....huhuhuhu

Tapi bab kumpul hbag tu iza suka hehehehe

yong said...

semua pompuan suka shopping!! terbukti sudah..hehehehehe

aku pun suka last minit..best! janji kerja tip top kan..kan..kan..hehehhee

Mrs. Hasanif said...

hehehe.... oh aku plak x boleh ada byk2 benda aku x reti..aku akan pakai yg tu sampai rosak br beli lain..

wehh..hardy camne? dah ok ke?

~~ciklinn~~ said...

yehaaaaaaaaaaa org pompuan mmg suka shooping kan..

As said...

ayyoo....
cheq pun dpty ka hirda...
harus di jawab ni...
mer kasih arrr...
sama la kiter ... suka SHOPPING
peberet ku

Aza...As :) said...

aku paling sukeerrr...sukeerr tidooooqq...hahaha...feveret dulu..kini & selamanya :)

award aku from mimi pun tak ambik lagi...bz tahap apa pun aku tak tau...tp nak jugak curi2 tgk blog ;)