Nuffnang

Monday, January 19, 2009

i got sumthing 4 me @ crocs whsale!!

saturday. pagi2 aku dh kejut hubby soh siap. kami sampai kedai/farmasi yg buat whsale tu around 9.30am. org ok la, x de la ramai mana.

First sekali aku terkam bahagian kids. sedey sungguh. tinggal 2-3 kasut je. budak salesgirl tu kata semlm byk dh habis. ye la kan, whsale ni starts 16-18 jan 09.
then, aku tuju pi women area. ramai org dok pilih kasut yg dilonggok2 dlm kotak. aku pi terkam kotak yg ada tulis W8 (size lapan le kan?)

tgk2 terkejut aku coz ada crocs celeste suede. tapi yg tinggal for size 8 is black/black & pink/red je. aku nk black/grey or choc/choc.
oh lupa ckp, hubby & hardy tunggu dlm kereta... x dak parking.

so i bought crocs celeste suede with 50% less from ori price. Yeay!! :)

i went back to the car with a big grin & showed hubby that shoes. hubby x komen apa2 coz he knows that aku memang dh aim soh dia beli celeste suede since dia pi US lagi. tapi time tu crocs kat area tu baru ada celeste canvas + size 8 x dak. nk harap aku beli kat mesia crocs shop...sorry la.. a pair of shoes dekat +-rm300?? totally NO! NO! for me. ;)

fresh fr kedai...

stop kejap bfast kat apa ke nama ntah kopitiam area2 subang jaya tu.

siannn budak lapaq, mkn kaya toast je.

me, menerai @ home. see my chubby feet??? LOL

hardy loves his "koh-ko-dile".

16 comments:

Cik Puan Mimi said...

hirda, lawa la .. (sambil tepuk tangan) memang suit jer dengan kaki kau tu.. mana ada chubby..

aku tunggu entry ni dari semalam kau.. wah sungguh jeles aku ni.. aku pun tak sabar nak tunggu crocs farhan dan emily yang aku order tu..

aku plak tengah aim crocs malindi.. ala simple jer design but i likeee..

apasal kau tak amik pink/red tu.. kan kau dah ada minnie jane kaler hitam???

berani tul hardy tengok kokodile dia tu.. kalau emily mesti dah jerit "atuttt"

Hirda Ibrahim said...

crocs malindi? aku surf nk tgk design dia. cute! cute! tapi x sesuai dgn kaki aku. adik ipaq aku pakai crocs malindi ni aa.. kaler PINK. dia for kaki kecik2 comei aa.. mcm kaki ko.

aku dh try PINK/RED tu. tapi kaki aku gelap le wei..hodoh gila!!
so, kaler selamat & leh masuk dgn baju apa pun, BLACK je la..hehhe

Zanna_MamaBatrice said...

pergh hirda
puas hati ler ko camtu erk
kalu aku pun senyum tak sudah2 3 hari 3 malam......

ye betul, pasai apa ko tak amik pink/red tu...sure cun coz' kaki ko kan putih melepak....seriously mmg cun....

amboi hardy ngan koh-koh d crocodile yerk....teman sepermainan dia ler nie yerk hirda...aku dah masuk web site hirda...mmg cun siot yg kaler pink tu......mahal gark erk...he he he...akan di pertimbangkan...

Mimi said...

50% off...best..best...tak sesia angkut Hardy dgn dd pagi2 ke situ..
hirda...sgt cunnss la itu celeste suede..

hardy suka ye ko-koh-dile tu...i wonder kalo najeeb suka tak benda nih..aku tgk dlm website dia. corcodle nih yg paling ok kan material dia..the rest cam berbuluss gitu

lieya_latif said...

wah...ape yg di idam sudah dapat...mesti senyum manjang....cantik laa hirda ....stylo sungguh.....wei mane ade tembam....cuns ajek aku tgk....lagi satu...mane ade kak ko gelap...cerah jek aku tgk......

eii eiii...mmg berani hardy main ngan buaye ijo die tu hi hihi....leka betul....bakal jadi bantal busyuk gak le tuh yeak ...hi hi hi

wei jgn makan kat old town white coffe tau....dah kecoh ...tak halal....

Hirda Ibrahim said...

zana ~ weih... ko perli ek? hahah. kaki aku gelap le weihhh....
ye, ko jgn x tau. aku siap menerai pakai dlm umah pi mai-pi mai. LOL

cute kan hippo tu? material dia pun nampak sedap.

mimi~ aku dh aim lama kooo.... bila dpt memang puas ati... :)

hg kan selalu naik flight, boleh dipertimbangkan gak kal nk beli. najeeb InsyaAllah ok.
other than croc ni, hg try tgk hippo, rhino & tortoise. material dia nampak lagi sedap fr croc ni.

Hirda Ibrahim said...

lieya ~ gelap kooo... ko patut tgk kaki aku masa aku try kaler PINK itu... uikkkk... buruk gila.

boye ijo tu ayik kena lenyek ngan hardy kalu naik keta aku, bila naik keta dady dia, dia dok tanya "mama, koh-ko-dile?? koh-ko-dile??" hahaha..

OTWC aku x pernah mkn mee dia. so far aku mkn toast & enrich choc dia je (hahah ayat penyedap ati)

Jasfyra said...

cantik gila kasut tuh...siyes ckp..aku pun suka pakai kasut ala2 camtu hirda..nampak le kurus sket kaki kan...kekeke..kakiku sama le ngan kaki mu...kdang2 saiz 7 kadang2 saiz 8..mak aku kata kaki mcdonald..wakkakaaka

As said...

Hirda... cantik kasut ang....
suka tgk crocs ni.. tp kiter x baper minta... dah murah baik rembat jer kan...
hmmm suka tgk kasut tuh bila hirda pakai... mcm sesuaiiii jer....
simple n nice arrr

Mrs. Hasanif said...

hehe..aku pun sama klu beli kasut dok menerai dlm umah..jalan sana-sini.. pasni kalo maryam buat camtu gak..aku tahulah ikut sapa.. hahahaha... cantek kasut baru mu itu... suka2..

azie(mama auni& erin) said...

wei hirda aku suka design nie nampak kiut ok...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

cantik tul crocs ko ni hirda...maner ader gelap kaki ko tu..gebu ader ler..
aku dok jauh, kalo tak, mesti aku pun akan rembat gak...isk..isk..
wah hardy dah ader kawan baru yer.. abang boya yer??..keh..keh..

eija28 said...

wah kak hirda dah jadi mcm kak mimie...penggemar crocs.....fulus pun abis byk......hardy x takot ke boya tu??

Sham Ummi Echa said...

pueh ler ati ko yer..dpt apa yg diidamkan..mmg murah sgt la tu kalo da less 50% kan.. comei ler kasut tu.. x sia2 ko kuar pg2 kan..

Puan Iza said...

Hirda, cantiknya kasut crocs nie...cute la...mmg kena la dgn kakai hirda tu...sesuai je iza tgk....kalo iza pakai lum tentu sesuai cam kaki hirda tu coz iza ni tak bape suka pakai kasut...heheehhe

Julius said...

This cannot have effect in fact, that is what I believe.
easy games | free games | free games | pc games download | download pc game