Nuffnang

Monday, January 19, 2009

tagged by mimi - tagged 2


The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 6 people

I am


I really want to

My favorite place


My favorite things

My favorite drink

My favorite food

I live in

I was born in

My School/College

My favorite story

My hobby

I wish
I want to tag these 6 people:
niza
sue
sham
ikka
as
zuera

17 comments:

Azie said...

wei musim tag kembali lagi yer...aku la murid yg mals okeh..tertangguh banyak...

~~ciklinn~~ said...

hirda yg paling ku suka gambor duit tu....... hahahahahah

eMMa@iKKa said...

daku kena tagged juga ek..erm nanti bila dah free ikka buat k! dah ada 2 tagged tertunggak nie..:)

Cik Puan Mimi said...

hirda, favourite place kita serupa!!!!!!!!! bila nak pergi ni??

Jasfyra said...

waaaa...best ar tag kali ni..rasa xsabar nk wat..hehehe

hirda, cerita peberet kita sama ar..sgt besh cerita itu kan..

Mimi said...

aku pun teringin nak gi Disneyland gakkk...tapi ntah bila lah agaknya..
Hirda, aku da try (baru nak try, ketinggalan sungguh) Old Town White Coffe nyer Enrish Choc Drink...meletopsss ok...sedap giler dari Godiva, KLCC yang mahai tp rasa cam Milo Ais, ahak..Tapikan kalo bekas dia besaq sket lagi best kan..kena order 2 baru syok..hahah

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dalam banyak-banyak gambor akak paling suka tang duit tu aje

Zanna_MamaBatrice said...

sapa tak suke duit banyak kan hirda
if aku ler ada duit banyak gitew.....alangkah indahnyer dunia ku...keh keh keh

ko sama ngan kak mimi kan....feveret place tu....

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

aku pun murid pemalas..banyak tul yg tertunggak..sampai dah terlupa2..gambor duit tu yg paling penting, hampir 90% dapat memenuhi semua impian kita ndak2 tang shopping..Disneyland??? oo bilalah kaki ku akan sampai ke sana...

As said...

kak sy pun kena... InsyaAllah nanti sy buat erk... heheheheh
Hirda pun tag sy gak...

As said...

eh silap bagi la hirda... sorry nanti kiter buat erk...

eija28 said...

paling suke laptop dgn duit tu......huhuhuhu

Puan Iza said...

Hirda, hobby kita sama la.....yess! aku suka kalo bab2 shopping nie hehehehe...banyak duit ko lambak situ hirda...bak sikit hehehehe

mrs khairul said...

ohhhh....tidak...aku telah di TAG..give me time to answer ok..don worry i'l do it..hehehehe

aku kalo bab brangan psl duit banyak tu mmg marvelous tau..mcm2 pk when it comes to money..hahahaha..sapa tak nak kaya kan...

hirda aku tgk gamba pompuan shoping tu kan tringat kita masa p warehse martel last year..byk kan brg kita beli..keh..keh..pastu jenuh nak angkut..ntah apa2 jek mak2 nih..

liwaniel said...

favourite food tu gambar nasi ayam penyet ke?..suka makan ayam penyet kat sunway..

gambar duit wanie pun suka..hehehe

Mrs. Hasanif said...

ohhhhhhhhhhhhhhh tidakkkkkkk sue tu aku ke??? byknya aku x buat tag.. aku bzz..harap sue tu bukan aku..uhukkk

hirda..aku suka yg last sekali..money..money.. hahahaha

Reynard said...

Here, I do not actually consider it is likely to have effect.
where is Fiji | mortgage rates | wooden rings