Nuffnang

Friday, January 16, 2009

my 1st e-shopping in 2009...

yes, i'm addicted to online shopping. ai yooo.....
but this one i can't resist la. got to know about this zoobies fr my ex-classmate, farrah.
yeah farrah, u r right. sungguh x menyesal beli zoobies ini. :) senang nk angkut ke mana saja. & i just love the blanket. tersgt le comfy. kalau hardy x mau guna, mama dia leh guna...LOL.

if you want to know more about zoobies, pls go to Tiny Tapir's website.

it has 3 functions:
~ toy
~ pillow
~ blanket


toy

pillow
blanket

parcel yg dh sampai since ptg monday
can't wait nk balik, tunjuk kat hardy. ;)

oh btw, why i chose Kojo the croc? because of the material.

16 comments:

Jasfyra said...

eeeiiii, cumil bangat...
best ar..multifunction..
kompem hardy suka nih

liwaniel said...

comel nye..3 in 1 lagi...mesti hardy suka sgt

eija28 said...

cutenyer...3 in 1....how much kak hirda?

Mimi~Najeeb said...

wow..cool la...benda camni la yg best kalo bawak travel jauh2 kan...good purchase..

Cik Puan Mimi said...

aku bz ni, tapi aku curi2 komen..

memang cute jer boye tu.. kalau aku pun suka.. tapi anak2 aku tak suka coz boye kat rumah tu pun dorang tak nak pegang (aku beli kat GC masa aku gi sana)

so kau dah tunjuk hardy ke blom ni.. apa reaksi dia

eMMa@iKKa said...

eeeee...so cute lah Hirda. Feel one to get one for myself too..i want the Hada Hippo..:) Actually im addicted to e-shopping also..:)

As said...

Hirda cantik sgt ang punya boya tuh...
hmm.. beli online lagi.. ang ni rajin nooo... noya tuh cantik arr... ader byk function.. hehhehehe
suka sgt.....nanti kiter pun nak try layan e shopping gak la.. hehheheh

farrahar said...

k.ida, i tak tinggal monkey in my car dah. takut the color cepat pudar kalau selalu sangat under the sun! dah ada experience dengan bantal dah dulu so now i only bring the monkey when i need to.

fluffy gila kan the blanket? i so love its softness!

Puan Iza said...

Hirda, teramatlah comel boye nie...a'ah la hirda...mmg berbaloi beli sbb ada 3 function kan...leh letak dlm keta nie....

lieya_latif said...

hirda...aku pun suke tgk...cute lah...nanti ko wat entry camne reaksi hardy bile dpt nie tau.....amik video sekali tau

Sham Ummi Echa said...

weii..comeinya...3in1 lg.. aku suka kaler dia..kalo ada frog lg bes..sbb aku suka frog..(toys jer okeh..kalo frog betul mak lari dulu)

aku da bkk da website tu..leh thn gak hrga dia kan.. aku kalo nk bli patung2 nih..nk kena tnjuk kt echa dlu..sbb anak aku ni penakut sket.. kalo cam pelik sket..dia tkt/ geli nk pegang.. so echa nyer toys hanya ada garfield, pooh, nemo ngan bear sajer..yg len dia xmo..ada patung frog masa aku brcinta dlu..cooi bg..aku tnjuk kt echa..dia leh lari lntang pukang..hahahha..

Sham Ummi Echa said...

weii..comeinya...3in1 lg.. aku suka kaler dia..kalo ada frog lg bes..sbb aku suka frog..(toys jer okeh..kalo frog betul mak lari dulu)

aku da bkk da website tu..leh thn gak hrga dia kan.. aku kalo nk bli patung2 nih..nk kena tnjuk kt echa dlu..sbb anak aku ni penakut sket.. kalo cam pelik sket..dia tkt/ geli nk pegang.. so echa nyer toys hanya ada garfield, pooh, nemo ngan bear sajer..yg len dia xmo..ada patung frog masa aku brcinta dlu..cooi bg..aku tnjuk kt echa..dia leh lari lntang pukang..hahahha..

ILA said...

aku suka...aku suka...aku suka...

Aku dah bukak website tuh, cam nak sambar satu jek!! tp lom decide nak yg mana la... ko tau la si AFIQ tuh mmg taksub kalo tgk binatang2 nih. Kalo kartun2 dia kurang ckit. Nanti aku mintak pandangan En. Apis la, nak sambar yg mana....

azie(mama auni& erin) said...

wei santek ok....

Mrs. Hasanif said...

cantik..tp mahal.. huhuhu..mesti hardy suka punyalah..

Zanna_MamaBatrice said...

ko nie sebenarnyer lebih kurang aku jer kan hirda
suke shopping online........mudah kan sebenarnya hirda

btw.....cute seh...
aku tak pernah terpikir plak nak beli benda alah nie....kaler pink ada tak.....he he he

aku rasa, mama hardy lagi over dari hardy nie nanti....sure hardy cool jer tengok KOJO d croc nie....