Nuffnang

Sunday, January 4, 2009

his obsessions keeps changing....

sunday....

daddy pagi2 dh keluar. bz sungguh lately... lepas hardy bgn around 8.30am, mandikan dia & fed him bfast sambil kena pasang citer 'the incredibles'. oh yess.... sejak balik from kg ni, hari2 kena pasang 'the incredibles'.
sometimes sampai 3-4 kali.

he so obsessed with DASH. the incredible's son yg lari laju itu... siap ngigau2 semlm.
"x mo, x mo atomen tiga.... nak kedibleeee!! nk kedibleeee!!" LOL

muka khusyuk tuhhhh...


lepas lunch,
start le activity hardy test suara... now dia makin suka menyanyi. & x segan pulak tu menyanyi depan strangers.. hahaha... ikut sapa le ni???

testing2...




video
twinkle2 little star..

17 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

alalallaaa...
comelnyer hardy nyanyi lagi twinkle2 tu..he he he...ok ler..
lepas nie boleh ler ajak mummy & daddy gi karaoke yerk...

cute ler....

keh keh keh...siap mimpi2 tu...

Mimi~Najeeb said...

pandainyerrr...aku tunjuk video hardy nyanyi ni kt najeeb..pastu ckp...'look..hardy can sing' pastu hang tau apa najeeb buat? dia telah menepuk notebook ni pastu tampaq mulut aku..huhuh..napa tu? jeles kot dia x reti nyanyi camtu hahaha

Hirda Ibrahim said...

zana ~ a ah kan?? good idea!! x pernah terpk nk bwk dia pi karaoke. thanks zana!! :)

mimi ~ hahah so cute la najeeb. aku rasa what he try to say "nanti2 najeeb terer aa.." ;)

nanako said...

pandai nye hardy nyanyi twinkle2 tu.. leh masuk MyStarz ni :D

Aza...As :) said...

ooooo....hardy dah tak mau otomen tigeeee yeerrr??? afiq still obsess with 'man gaa' dia....siap berlawan dengan aku :(...jenuh aku kena jadi raksasa dia...asyik dia saja yang kena menang LOL :)...tu yg aku tak suka bab ultraman ni...buatkan budak2 jadi ganas ;)

hahaha....cuuuteee lah hardy nyanyi...pandaaaaiiii :)

eija28 said...

tu dia sampai ngigau2 dibuatnyer...adoi suke menyanyi skrang erk...ikut sape lah tu??????

Sham Ummi Echa said...

wow..trkesima aku jap..pndainya hardy nyanyi ek..kira ok gak dia sebut words tu sumer ek.. camne nk ajar echa pndai nyanyi nih..

eMMa@iKKa said...

wahhhh!! dah pandai Hardy nyanyi...lepas nie..boleh duet ngan Tcha..sbb dia pun suka nyanyi..:)

Azie said...

amboi sedapnyer hardy nyanyi..nnt leh masuk AF ganti mawi yer

Jasfyra said...

makin beso makin bijak..hehe

lieya_latif said...

alahai kiutnyer.....hardy ni cepat berubah angin gak kan.....laa nii dah takmo otomen dah...minat incridibles tu plak he hehehe

wah sudah terra nyanyi...yg penting tak malu dah.....suke!!! suke!!!

jap agi aku tgk video hardy nieh.....aku kalo nak tgk video kat opiskene bukak kot care haram sikit hi hi hihi hi......nak tgk kat umah lambat lagi plak nak balik nieh...lagi pun kat umah aku ngadap internet sabtu ahad jek....hu hu hu

mrs khairul said...

good boy hardy..kalo aku ske kalo anak tukar2 paberet nih..xdelah aku nengok benda yg sama..heheheheh..

hardy suka nyanyi kan..suka aku tgk dia..kanda plak ssh yg amat nak tgk dia nyanyi..kalo aku start dulu br la dia nak nyambung..tp apesal aku xble nengok video ko nih..selalu ok jek..nnt aku try lg..

weh ada keje utk ko tau..jgn mara ye..hhehee

lieya_latif said...

re : weii aku pakai tudung time mandi sebab aku kalo kat sebelah keluarge laki aku...aku kene sopan2 alim2 gitu ha ha hahaah aha haaaa..... kalo tak mmg main tarah jek....ko tgk le aku kalo kuar ngan belah2 family aku kan aku pakai baby t-shirt jek....ngan belah laki aku baru aku pakai baju long sleeve....kuang kuang kuang.....

Puan Iza said...

ooo hardy dah tak suka otomen tiga ker....aku pun hrp haikal tak suka gak tgk otomen tiga nie sbbnya aku akan jadi mangsa dia utk dipukul2. Sakit baan aku tau huhuhhhu.....

Yesss! hardy suka nyanyi ek....nyanyi lagu apa tu?...nnt auntie nk dtg umah la, nak dgr hardy nyanyi...boleh? :-)

Cik Puan Mimi said...

hardy ni kalau obses dengan sesuatu, mesti nak tengok banyak kali kan.. dulu dengan nemo, pastu toy story, sekarang dah tukar inkredible ker??? otomen dah tak mo dah????

cute la mikrofon hardy tu, tengah nyanyi lagu apa? ba ba bek shep ker? dah besar ni nak masuk AF kot??? meh berduet dengan emily...

Puan Suhana said...

hehehe klu maryam dtg hardy kasi pinjam x mic dia... maryam pun kaki nyanyi tau...klu mic kt umah ni abeh kena air liur dia jek..keh keh keh

fazemy said...

besar nnti boleh jd mawi..haha..bdk2 zaman skrg..pndai btol