Nuffnang

Saturday, January 31, 2009

Ladies Day Out... :)

date: 31st Jan 09
time: 10.30am - 1.30pm
venue: sunway pyramid

it was fun!! actually the original plan, we planned to watch movie. tapi last minute aku & sue kena attend kenduri le pulak lepas tu...grrrrr....sungguh merosakkan plan. so, we decided to ronda2, lepak2, chit-chatting & makan2...

niza x leh join coz ada discussion. patutnya she will join us around 1pm. tapi dh aku & sue x leh tunggu, terpaksa la niza cancel nk join..sorry niza :(. next time k??

sab, suspected denggi. hope u get well soon, dear.

mimi, lieya & iza pulak not in KL this weekend. mimi-najeeb, wanna spend time with her family....
apa2 pun, next time k? :)

so, end up..just 5 of us. me, sue, sham, as & ikka. altho 5, punya le meriah bersembang rasa cam ada 10 org. LOL...

I really had a great time... :) we should do this often ladies... but next time, i'll make sure we can catch a movie k? ;) x pun FISH spa... hmmm wahhhh dh plan dh dlm kepala otak ini.... heheheh

time ni org x ramai lagi...tu yg leh selamba berpose..hehehe..kalu x segan le gak.

ikka & sue

pose lepas amik order....muka sorang2 ala2 feeling kat bali le tu!! LOL

kami the 1st customer. see!! see!! x de org pun...

lime juice..serious sedappp... (aku, as, sham & sue order ni....coz kunun2nya nk potong lemak. LOL)

ole2 trio. sham punya... that cumi goreng sedappp...

nasi campur ole2. sue, ikka & as order nihh..

aku order ole2 seafood pasta....

cik sue pose dgn food dia...heheeh

me with my pasta...

b4 balik, sian si waitress tu dh mcm paparazzi plak. 5 cameras dia nk kena snap..hahaha...

ni kat pintu belakang ole2 bali.

ni actually pose gedik aka tayang gigi...hahah

15 comments:

liwaniel said...

seronoknye keluar ramai2...kenapa tak ajak wanie sekali..huhuhu

ita said...

hirda..oooh.tringat masa single dulu..
slalu outing camnie..
sometime..kita mmg kena wat camnie..kaum2 ibu jer..ank2 xyah bwk..rasanya dulu xde restoran ni kt sunway pyramid..baru kot...

Puan Iza said...

hrda, aku jeles tau...bestnya tgk korang sumer bersuka ria outing hehehehe....lain kali wat lagi tau...dan aku akan pastikan aku join sama tapi ko wat time aku tak balik kampung ok....:-)

Zanna_MamaBatrice said...

woi......x aci tau
31st tu aku di kl ..keh keh keh
tp malam ler....huk huk huk

best arr korang
dekat2 leh pergi outing sesama
bila korang nak outing gi jb plak
leh aku join...
hik hik hik

hirda......ampun
aku di landa kejelesan terlampau nie nengok korang pose sambil isi perut beb!!!!!

Aza...As :) said...

fuuuhh...baru hari ni aku berkesempatan menjelajah blog semua member....waaahh...beronggeng sakan hangpa noooo...hehehhee...seronoklah weeiii sekali sekala keluar solo tanpa anak pinak tu kaannn??? ;)

eMMa@iKKa said...

wo!!! cepat kau update story! Apa-apa pun mmg fun kan Hirda, berborak sakan sampai lupa yg hubby masing-masing dah menunggu di rumah kan..hehehehe :) Next time kita buat lagi tp ikka rasa kali nie nak ada kan sedikit aktiviti...mcm tukar-tukar hadiah ker...???

Cik Puan Mimi said...

hirda, apa pun aku memang jeles, tapi tak pe sebab insyallah kita akan buat lagi kan ..

betul kata ikka tu, apa kata buat tukar2 hadiah? mesti best kan?? apa pun next program, jangan lupa inform ok??

Mimi said...

ohh..ruginyer aku tak join...sedapnya aku tgk makanan hangpa..sungguh meriah..aku pi Sunway gak kelmarin tp bukan utk merongeng, gi U-Mobile..ada hantu mana ntah register U-Mobile guna nama aku..bil sampai kt rumah dekat RM1K hanggg...marah nih...aku buat polis report semua..

"momi_d's a.k.a leen" said...

wah bestnyeeeee... weh lenkali outing tuh ajak ler kite sekali... warkakakkakakka... ni best nih.. mak2 jer gi...

~~ciklinn~~ said...

huaaaaaaaaaaaa bila korang buat nie... jelesss jelesss jelessss.. nak ikuttt nak ikutttt nak ikuttttt

Mrs. Hasanif said...

hehehe..syokkan... mkn pun sodap.. weh aku setuju len kali kite tuko2 adiah...besh2... nak2 nak p fish spa...geli2 sket..ahaksss

lieya_latif said...

akhirnye dapat aku bertenet kembali...lame gilos aku cuti tau.....seminggu tuh,...hi hi hi hi

ari ni baru suk kerja lik.....

wah wah wah posing sakan...mmg best!! xpe2 next time akan aku cube menghadirkan diri....rugi wooo tak join sekali....mesti sakan korang gi shopping n jalan2 nieh kan.....

next time wat lagi yeak....bile lagi nak buli hubby jaga anak,....kuangkuang kuang kuang

As said...

Cepat giler ang hapdet...
hmm mmg best kan...lain kali kiter kuar lagi erk... sonok sgt... bila chit chat tuh mcm org x hingat anak kat umah jer
alamak lepas ni nak p fish spa ker... kiter ni x sampai ati tgk fish tuh gigit kaki kiter... huhuhu...ya la.. lain kali kiter p tgk wayang ker... dah lama x masuk panggung nih...

mrs khairul said...

hirda aku tgk gamba pun dh terasa betapa meriah suasana hari tuh...aduh daku kecewa...hahahhaha..aku nak ajak kharul makan kat situ..x kira..aku nak paksa gaks..ko taulah dia kn cerewet cam shahnun gaks..keh..keh..

weh aku rs x pnh tgk ko in pink b4 this...u look cute hah.....hehehehe

Sham Ummi Echa said...

aku suker..aku suker...cargas ko hapdet yer hirda..

mmg bes kan ari tu.. tp aku x puas la..sbb kejap jer kan..x abis borak lg..ari tu baru kuar topik bab2 beranak...da separuh hari..lom lg topik lain kan..

nnt kita wat outing lg k...bes ar korang...aku suker...