Nuffnang

Wednesday, January 28, 2009

who's this cute lil' "lady"???

sunday... we went to niza's. saja pergi coz aku teringin mau picit2 itu anak dara...hehehe...

aqish baikkkk je & paling mahal her senyum simpul. ohhh aunty terus jatuh chenta aqishh...

eh btw, niza thanks for susah2 buat mee goreng. shahnun soh aku belajar buat fr ko.. ;)

enjoy the pics... :)


bulattt je mata dia...

muka aku dh berminyak2 dh... bersinar2 cam cahaya keimanan..LOL

terus lupa kat hero2 ni...khusyuk oo derang bermain..LOL

hardy muka baru bangun tido..



11 comments:

Mrs. Hasanif said...

huhu syok korang mkn mee goreng eh.. jeles2...

eMMa@iKKa said...

iskh..geram tgk Balqis nie ek..Tembam!!! Mcm anak jopun siot!

As said...

huhuh.. best arr dpt mkn mee goreng...
sonok dpt jumpa baby aqish ... begitew boolat dia...
so chumel...

Cik Puan Mimi said...

Kau dukung balqis tu mesti kau berangan2 nak bby girlkan..

aku pun suka tengok balqish tu.. comel betul, dah ler gebu..

baik la kanda main dengan hardy.. korang pakat ek nak pakaikan baju hijau kat dorang hehehhe

lieya_latif said...

alahai comelnye aqish...same comel ngan auntie yg penuh ngan cahaye keimanan tu....he he he he....ko hirda, gelak2 aku bace citer cahaye keimanan tu....kih kih kih

anak bujang korang ni cam berjanji plak pakai baju same kaler....kemain baik lagi dieorg main....

Suhaida Yasmeen said...

wah..bestnya hirda dah jumpa aqish erm nak p jumpa niza x habaq pun hehheheh meen nih sape nak ikut kan...dah brape kali jumpa niza?

** yong ** said...

alahai..comelnya bb aqishhh tu..gerammmm weh!!!!

ni yg bikin aku teruja giler nak baby sgt nih wehhhh!

hehehehee

~~ciklinn~~ said...

wah syiokknyer dapat picit aqishh tu... gerammmnyer tgokk.....

bila hardy nak beradik nie..???

mrs khairul said...

auw...siapakah gerangan budak cute itu?? mcm ku kenal jek..hahahaha

weh aku lupa sgt nak tapaukan ko mee..aku msk byk tau..leka berborak kan (mcmlah sedap sgt pun nak tapaukan org...hahahahaha)

anak2 kita mcm janji kan pakai baju hijau..kalo dpt amik gambar mreka ber3 lagi best..camera aku plak bateri tgh charging..sekeping pun x amik..

Hirda Ibrahim said...

sue ~ dap ooo mee goreng niza masak..hehehe

ikka ~ aku hampair2 mau geget kaki dia..gerammm je.

as ~ boolat sgt!!

mimi ~ hehehe mana ko tau ni?? ye, aku ala2 berangan ada girl ok? ;)
actually x plan pun nk kasi derang pakai ijau. hardy memang dr pagi pakai bj buzz lightyear dia tu, x mo tukar..sampai berlemoih pun.

lieya ~ LOL...mak x sempat touch up...hahaha

meen ~ uihh dh byk kali..hirda dh lama kenal niza pun.

yong ~ aku rasa cam nk kidnap je si aqish tu...

ciklinn ~ adik? kalu tanya hardy, dia kata x mo. kalu ikut aku next yr kot. insyaallah...

niza ~ tu la, aku baik umah br perasan, 3-3 derang pakai baju ijau. hehehe

liwaniel said...

comel nye aqish..geram2 la tgk dia..kalau dapat kat wanie tu mmg kena gomol habis-habisan tu..hehehe