Nuffnang

Tuesday, April 21, 2009

hardy caught in action....

this video taken last night time when i was watching diari af.

hardy x prasan aku amik video dia ni... heheheh...

khusyuk sungguh menyanyi sambil bz menconteng tuhhh...LOL
aku dh perasan/berangan2 hardy dok practice nk nyanyi for my coming bday... hehehe....
oh..can't wait for that... ;)

video

14 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

nak tau tak, dulu kat opis aku mmg tak leh tgk video kat blog, tapi sejak semalam boleh plak...pelik betul aku ngan bahagian IT kat tempat aku nie....so aku boleh laa tgk video hardy nie he he he he


so shomel die nyanyi....siap utk mama lagi tu....he he he he....agaknye hardy mengamalkan practise make perfect kot...ko tunggu laaa hari jadi ko nanti hirda, sure dah merdu sore die mangalunkan lagu h he he he

Mrs. Hasanif said...

hirda... comelnya suara hardy nyanyi lagu besday kt hang.. hepi besday to mamama..hahahaha jeles2..aku kena suh maryam pektis gak ahh klu camni...

As said...

sungguh homey anak ang... baik nyer dia.. siap practice lagi... klako jer... mesti ko la mak paling bahagia kalo anak ko leh nyanyi cam tuh kan.. masa b'day ko.. aku jeles ni....

Mimi said...

cam besa..balik umah satgi aku tgk k (ofis aku blog video)...tp aku bole imagine da betapa comeynyer dia nyanyi (teringat masa dia nynayi lagi Mary Had a Little Lamb dulu...hihi)

~~ciklinn~~ said...

arghhh sagt2 comellll nyer ini booodak nyanyi... dia nanyai utk mama yerk......

hardy punyai sore yg garau n seksi okeyyy.... huhhuhuh

hirda kau gi tak umah sue nanti....

liwaniel said...

comel nye hardy ni nyanyi..nyanyi untuk mama ye...

Sham Ummi Echa said...

alahai comeinya sora dok nyanyi hepi besday... da kemaruk g besday party la hardy.. mmg da buleh sgt la hardy nk sing besday song kt ko masa besday ko nnt nih... besnya..

en_me said...

chomeyyy ghiteww..

Zanna_MamaBatrice said...

ala cute nyer pakwe ensem nie
dia mmg x perasan ko rakam dia erk hirda
bagus arr ko...alert....

'happy besday to mamama...."
ha ha ha...comel ler hardy...

hirda..
sorry arr..
aku x leh kerap masuk umah ko nie
opis aku mengong...gi blok sumer laman web........mmg x leh tengok staf celik it betul ler...
nie pun aku terjah time kat umah jer

Linda Latip said...

comeynyeeee! siap pektis lg..hihihi eh teringat iklan susu yg mak die ajar main piano tu..pastu give up then anak die kol mainkan bday song kat fon..ambeih..mcm tu la agaknye rsa kan.. Nak ajar Ghazi mmg tk lepas la..kakakaka..tggu besar sket..

eh elok ye die conteng kt situ je..tak smbg ke hardy conteng monteng kat dinding bagai?

Puan Iza said...

Hirda, so sweetnya hardy nyanyi lagu beday to you to mama dia...mesti ko tak sabar2 kan nak tunggu hari besday ko sbb nak sgr hardy wish ko kan?....argh! bestnya....aku lak yg excited...hehehehe

Jasfyra said...

ala...xdpt tgk..kena block..mencik tol..sure tomei je kan

eMMa@iKKa said...

so cute lah Hardy nie!!! Kalau lah anak aku nyanyi cam nie kat aku...tak terkatalah hati ku ini!!! Ini tidak..pantang nyanyi lagu "Happy Birthday" je!! semua happy birthday to you Trisyia hehehehe..;)

Aza...As :) said...

cutee...cuteee cuuuteee sangat okeeeyyy dengaq hardy nyanyi beday to you tuuuu :)....alahaaiii terharunya siap practise nak nyanyi utk birthday mama....huhuhu...

p/s: aku suka tgk white board hardy tu...dia boleh conteng apa yg dia suka kat situ kaann??? ideaa...ideeeaa utk aku beli satu utk afiq gak lah ;)