Nuffnang

Monday, April 20, 2009

hardy shah BIN???


our conversation with hardy last saturday...

me: what's ur name?
hardy: ady chahhhhh...
me: how old are u?
hardy: te ghriiiiiii (three)
me: pandaiiiii..... (as usual la kan? LOL)

suddenly...

hubby: hardy shah BIN??
hardy: huh? hmmm...
hubby: hardy shah BIN apa?
hardy: ady chah BEN-10!!!
me & hubby: HAHAHAHAHA....

tu la, byk sgt tgk tv kat skool la ni.

14 comments:

Puan Iza said...

Kekekeke...kelakarlah lah hardy nie.....ooo hardy shah bin ben10 ek..:-). Hirda, hardy ingat BIN tu BEN 10 kot hehehehe

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

wakakaka..lawak tu hardy ni..memang budak sana-sini asyik sebut Ben 10 jer..jannah pun..tapi aku tengok tak der best mana pun kartun tu..

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahhahahahaahaha....lawak giler....aku pun tersuspen gak ape jawapan die.....rupenye ben10 keh keh keh keh....aku ingat hardy layan otomen ajek, rupenye ben10 pun same yeak.....lawak gile tau!!!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wakakakaka aku confident jer hardy dah leh cakap bin shahnun.. rupanya Ben 10.. ciss auntie tertipu ler hardy oiii..

si farhan pun dah kemaruk Ben 10 dah sekarang ni.. apa la punya pengaruh kuat sangat ni!

As said...

whakakaka... sungguh kuat pengaruh BEN 10 kat anak ko hirda.. eheheheh
nak tergelak aku....
sian shahnun no... tuh la.. rasanya ramai budak² suka tgk BEN 10 tuh kan....

farrahar said...

aiii kecik-kecik dah pandai jadi lawyer yea... hahaha!

Jasfyra said...

aku pon gelak sekali masa baca ni hirda..bin jd ben...kakakaka

Sham Ummi Echa said...

hahahha..lawak tul...igtkan dia dpt sebut bin shahnun...skali ben 10 yg kuar... trsedak laki ko dgr..hahahha.. bdk2 skang makin minat ben 10 lak kan..

ILA said...

wakakaka lawak giler anak hang ni... nak guling2 aku ketawa kat opis ni

HARDY.....HARDY....

Eh aku nampak white board la...bagusnyer HARDY dah ader white board eh (sori ek nak kepochi ckit) Dia x conteng2 tempat lain ke...pki marker pen tu?

Zanna_MamaBatrice said...

ilang ngantuk aku hirda
hardy shah ben10 yerk
keh keh keh..confuse ko dia nak jawab....
bijak bijak

kalu batrice
nun icha eina eyim
(Nur Batrisyia qistina hemlin)

yong ibu chem said...

hahahahahahhahaha

pecah peyut aku baca jawapan hardy tu weh! hahahahahah nak gelak lagi!!!

tu ar..penangan kartun ek...

chem lum tau lagi nama babah n ibunya.. yg dia tau nama ibunya 'yong'!!!!

Mimi said...

Ben 10? hahaha...pengaruh TV betoi la kan...

Najeeb tau nama aku tp nama baba dia x lagi..bila tanya apa nama baba..dia sebut baba jugak..

Mrs. Hasanif said...

adoii lawak sggh...tp kira ok la bijka hardy shah mengadun...keh keh keh.. maryam dah bjangkit sukakan BEN 10!!! huhu ikut kwn2 kt taska la tu..

Jue ~ mama DnD said...

wakakakaka tergegar² badan aku menahan gelak ko..kat opis ni ..so kena lah cover gelak...hardy shah ben- 10...hahhahaa..mmg lawaks skeh.. hardy hardy... sibbaik jauih kalo dekat mama jue dah peluk² sambil guling² ngan hardy...