Nuffnang

Monday, April 27, 2009

maryam & auni's 3rd bday bash...

date: 25th april 09
time: 8pm++
venue: sue's home sweet home.


seperti biasa, cik puan hirda tersampai lambat coz ptg tu kami bwk hardy pi mandi pool dulu.
tapi still sempat bermuah2... & kerkukik-kukik-kukik (bergelak ketawa la tu) dgn maks-maks yg lain.
ada sham (harus mentioned dulu coz dia sampai sama dgn aku..LOL), as, ila, iza, linda, jue, vee, cik linn, zana, eina and a few lagi yg aku x ingat. biasa la mak dh tua now..oh syahdu....

according to maks pengantins... bday ni sederhana je. tapi for me, altho sederhana, tetap meriah! dun worry ladies... apa yg terkurang tu small matter je... biasa le benda2 camni sure jadi gak kat mana2 bday party.
yg penting semua org enjoiceeeee...
weh oklah apa2 je la yg aku dok merapu pagi2 senin ni? enjoy the piccas.... :)

ps: balik fr bday maryam, altho dh kenyang, aku tetap stop kat SANY CHAR KUEY TEOW. tapau kuey teow special kat aku, & biasa kat hubby. LOL...
thanks sue coz bagitau pasal sany char kuey teow kat area umah ko. terus hilang rindu nk mkn sany char kuey teow bayan baru. yum..yum...


on the way. hardy, suka buat pose 'jentik'. bukan peace. eiii.... tu muka hubby dok main2 tu. sabar je la nk snap pic dua beranak ni.


bday girls & their mommies.

aku br perasan auni pun pegang bday present yg hardy bg. wahhh mak bangga nihhh...heheh

anakku yg confuse & anti-social.

cute bday cake

sapa ni? ni echa. yg anti-social cam hardy gak..LOL

abg long afiq. cute dgn new haircut.

hardy mkn cuppies, aku ckp apa dia buat dekkkk je.

haikal...

org jauh nihhh..zana & batrice.

kalu pose, ko serah je kat derang. cepatt je sengeh...LOL

anakku br start nk berkawan dgn ghazi.

tuan umah yg aku kompem mlm tu lepas org balik sure pengsan kepenatan.

x semua masuk pic ni. biasa la, camera x canggih... isk isk...

14 comments:

Jue ~ mama DnD said...

cergas ko hupdate hirda... daku x nyempat lai.. biasa lah ikan suka last lastnyer...hehehe...

Jasfyra said...

meriah...wah sempat lg p mkn char kuey teow tuh..shedapnya..

Mimi said...

wah meriah...rugi x join..katner kedai char kuey teow tu?..teringin la pulak nk cari

Linda Latip said...

huahaha bole la..ingat kan terpancung kepala ku..ada gak gbr hirda..aku neh..hahahaha...Elok jek hardy mkn snyap..tgk pish dgn ghazi..dh risau dh sbb si ghazi peganggg je slo slo si hardy..die biasa pas die pegang slo² tu die geget! sib tk smpt stage tu..sbb die geram hahaha... gbr sue aku dh tgk kat 3 blog posing camni.hehehe..glemer hang sue!

uiks? g mkn kuey teow plak pastu? ciss tak ketahuan..klu tau buleh tapau jgk kakaka..sedapnyeee

Aza...As :) said...

uuuiiihh...orang jauh turun jugaakk eekk??? :)...sure zana & batrice best gilerr dapat memeriahkan majlis sekali tu ;)...

aalaa hardy bukan anti social laahh...hardy kaann pemalu :)

awat gambaq hang tak dak hirda??? hang dah tak mau glamer dah kaa???? hahahaha

Sham Ummi Echa said...

cpt ko hapdet yer poms...aku br hegeh2 nk wat nih...check kt blog ko dlu..tkt ada apa2 tggal...hahahha...

meriah giler kan bash maryam ngan auni... ramai tul org... ada 2 org jauh yg dtg..zana ngan iena.. kagums tul aku ngan smngat dorang nih...

dap ek poms char kuey tiow sany tu.. aku nk g la nnt... nyesal x sggah ari tu

As said...

cargas tul ko hapdet... aku ni hah... terhegeh² nak hapdet.. masa pergi b'day bash Maryam & Auni... x sempat nak borak ngan ko.. almaklum la aku pun x sihat.... huhuhu...tp mmg ramai kan.. anak ko muka penat tul...almaklum la swimming

Puan Iza said...

Wah! dh update yea...aku ni baru terhegeh2 nak update nie....hehehehe...

eh! sempat lg ko tapau char kuey teow hirda....beli kat area umah sue ek...kalo aku tau, aku pun singgah beli gak ....

eija28 said...

bestnyer tapau char kuey teow...teringat mkn char kuey teow kat penang hari tu.....

Zanna_MamaBatrice said...

ish korang nie
cargas tul ler ...aku baru terhegeh2 nak upload gambar dari camera

aku suka nengok hardy makan cuppies tu...steady jer w/pun comot x ingat...
yg syok dia layan pish ngan ghazi ngan afiq....hu hu hu...

seronok arr jumpa korang........

nie 1st time muka aku kuar kat besday bash entry korang kan...nhu hu hu hu

~~ciklinn~~ said...

haitss berdezupp hapdettt...aku nyer camera aisy sudah buat hal okeyy...dia godek2 pehtu ilangdah semua2... huhuhuhuhuuh

lor...aku kan balik tak lama pas ko balik tu... pehtu singgah gak sany kuehtiau..... hahahhaha awatlak tak jumpa yer kiter...

herda aku kan anak amik gambar yerk.....

woit kasi add aku cinda_29@yahoo.com

*Azie* said...

sedap ker hirda aku lalu tgk xramai org pun sbb tue aku jarang singgah..
hirda t.kasih no sbb sudi dtg majlis kami...aku dah xsabar nak p besday bash hardy & enjoy ngan hangpa sume.aku dah ddk sini leh la kita jumpa slalu.

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hi pomps.. aku jeles sampai ngeletar tangan nak taip ni.. hehehe

rugi rugi aku tak join, kalau aku ada, sure sana sini muka aku kan.. mak kan giler posing. hahahah

hardy dari dulu memang suka makan cuppies kan.. abis comot coreng muka dia.. hehehe

ILA said...

oooo tidak.....my cendawan man pon ader!! aku benci kat india kedai gunting rambut tesco tuh!! x akan aku jejak kat sana lagi...huhuhu nanti aku nak try tempat ko bw HARDY lak yg kat 19 tu....